member Pizze ti top izgledaju, kako bi tek bilo da imaš takvu peć kakvu imam. Ona se zgrije na cca 500 stupnjeva, odozdo ju peče kamen, a odozgo vatreni plamičci, pizza je za 2 minute gotova, nevjerojatno nešto.
No to mi je u jednu ruku i prokletstvo, jer kako si rekao, treba vježbati i probavati, a onda mi je s tim masu posla jer je trebam peć izvaditi van iz garaže, donijeti stol na kojem ću to raditi, zakuriti ju, složit drva. Jednostavno je nepraktično češće vježbati.
Evo u nedjelju sam u podne to tijesto "završio" (u subotu poslije ručka sam napravio taj starter, ali ajde to je 5 minuta posla nakon čega ide u frižider na 15 sati) i nakon što sam stavio ostatak brašna i vode trebalo je odstajati još 2 sata na sobnoj temperaturi pa sam iskoristio vrijeme da počistim za sobom, pripremim peć, drva i sastojke.
Onda sam skužio da tijesto nije dobro pa sam ga dorađivao, a peć je već bila zagrijana i skurio sam masu drva. Ugl, da skratim, sve sam pospremio u 19 sati. Prisjela mi je i pizza i sve, od 12-19h sam radio 3 pizze, a jedno je od jednostavnijih jela. 😆 I zato mi je muka da to vježbam. Toliko me izmori da mi nije do te pizze tri mjeseca, a onda će već bit jesen pa je prehladno i tako idemo u krug.