Naručio pizzu iz Catering Stripes u Maksimirskoj. Inače uzimam Vesuvio, al danas reko, daj da probam Diavolo.

Užas. Toliko sira da mi se povraća nakon 2 slajsa. Jebote. Baš zasitna masna pizza.

Zašto si to uopće radiš? Pa nema pet dobrih pizzerija u cijelom Zagrebu.

Ostale se mogu opisati kao masni tanjuri od tijesta. Jebeno odvratno.

weky da, ovo je baš masno ko qratz. Ali kažem, inače je njihova Vesuvio baš dobra. Onak, za pizzu od 40kn vrhunski.

Domino's je za ovo premija. Isto je bucmasta, ali baš ukusna. Fakat mi idu na živce s tom dostavom od samo 2km. Daj krepaj. U današnje vrijeme.

A ne znam kakva je Vesuvio. Vidim da ova kutija ima dovoljno ulja za ispeći ćevape.

Tzereen Naručio pizzu iz Catering Stripes u Maksimirskoj.

Uh, vratio si me u ono vrijeme kad sam radio u tom dijelu grada. Dnevni meniji su im super znali bit, variva vrhunska. Pizza mi je imala nekakav čudan miris, kao po nekim trulim paprikama (iako ih nema na pici)

I najmasnija pizza je fina pizza šta god ljudi govorili.

Jedna iz pizzerije (kećap u tragovima ja volim puno i to ljutog, šunka, gljive i sir) a uz to mi najviše odgovara neko gazirano piće na prvom mjestu kokta, šveps, kokakola.

Jebote radim već sad bolje pizze od vaših pizzeria. Lp.

buz Jebote radim već sad bolje pizze od vaših pizzeria. Lp.

Ovo:

Brijac Na slici vidim samo calzone. Lp.

Bolje da je reš pečena, nego da je sirova.

Meni to zgleda ko pougljenjena pogača koja krvari.

Ovo nitko ne stavlja a bez toga nejde većina pečenja. Uz meseko mora ići i nekaj zelenog biljnog porijekla radi enzima za bolju probavu.

Mesina plus prilog i hrpica zelene salate a unutra stavit 1 režanj sitno nasjeckanog češnjaka i naravno ocat, sol i sve šta ide.

Flipper Nemojte vise stavljat slike pizze.

Nakon ove Titanove, ni ja više nisam gladan.

weky

u tom slučaju, možda ti se opet otvori apetit.

Jedna moja iz arhive. Tijesto po receptu Sašine kuhinje. Mislim da treba odstajati oko 30-60 min, znači ne treba pre dugo, a tijesto stvarno bude top + pečem u običnoj pećnici, ali na papiru za pečenje i na rešetkama, znači ne u nekoj tepsiji. 10 min treba da se ispeče.