FFA: Food For All
Zašto si to uopće radiš? Pa nema pet dobrih pizzerija u cijelom Zagrebu.
Ostale se mogu opisati kao masni tanjuri od tijesta. Jebeno odvratno.
A ne znam kakva je Vesuvio. Vidim da ova kutija ima dovoljno ulja za ispeći ćevape.
I najmasnija pizza je fina pizza šta god ljudi govorili.
Jebote radim već sad bolje pizze od vaših pizzeria. Lp.
Bolje da je reš pečena, nego da je sirova.
Meni to zgleda ko pougljenjena pogača koja krvari.
- Uređivano
Brijac Ne izgleda loše, to je vulgaris tijesto kakvo je i moja stara nekad radila (dok joj kombajn nije otrgnuo obje ruke) i to je sasvim korektna homemade pizza, ali težim nečemu višem, pogotovo jer sam ispljunuo 500€ za peć. Ako ću raditi s običnim tijestom, nisam trebao trošiti pare.
Ovo tijesto koje sam pokušao napraviti, ako mi ikad uspije, diže priču na jednu novu razinu. Probavat ću sad to koji put napraviti pa ću postati rezultate. Tri sam napravio i stavio sam pošteno sve tri kako god izgledale. Ovaj calzone liči na ništa, ali bome sam ga pojeo i bio je stvarno izvrstan, izim dva zalogaja gdje je najviše zagorio i tamo je bilo fuj.
A @Tzereen neće dobiti ni komadić zbog ovog bezobraznog komentara.
Pa to je to. Nitko ne govori da je to loše ali to je skroz druga priča. To su one pizze koja ekipa sad zove bakina pizza jer su to tako radile prije naše bake/mame. Tijesto se diže 30-60 min, razvuče se debljine od malog prsta do palca nabacaš sastojka da je više što više masno, sirnato i nakrcano, te s tim u rernu. Meni je i to super iako to sad full rijetko radim, ali kad me pukne da hoću pizzu za sat vremena onda opalim i takvu, samo tad odem full junk food mood pa napravim neku tipa pepperoni i punim kore sa sirom i šalšom.
A jbg kažem trebao bih puno više njih izbacit od 3 komada godišnje. Meni ti je zbilja preporuka da se vježbaš na običnoj peći dok ne dobiješ željeno tijesto. S ovim ti je vjerovatno i zajebanije, a kao što si i sam rekao padne ti i volja i moral kad se jebeš dva dana s tim pa ne ispadne kako si zamislio.