I ja bi pričao o priči ali kako ću kad ne mogu igrat Bayu 2 :(((((
Dodji nekako do Wiija U, pa ti ja posudim igru.

2 godine kasnije
2 godine kasnije

Zašto je Bayonetta 3 odjednom najbolja IKAD? Nemam pojma — ne pišem ja pravila!!

Bilo kako bilo, molim sve prisutne da za početak još jednog epskog vikenda u kojem slavimo život — iscrpimo svu tu silnu energiju iz monumentalnih slika iz ove igre.

Blagoslovio nas svemogući Japanski Bog. Idimo u miru . . .

k Zašto je Bayonetta 3 odjednom najbolja IKAD?

Zato što je Bayonetta.

Vrlo jasno. 🙂

Napokon gameplay video. Is this real life?

Gafički igra izgleda poprilično loše. Astral Chain izgleda bolje, a izašao je prije 2-3 godine..No siguran sam da će igrivost biti na mjestu te da ću uživati kao u prve dvije Bayonette!

Bayonetta 2 na Wii U Je izgledala ko govno ali što se tiče gameplay strane je bila sam vrh žanra, 3 može biti to i još više 😉

Mozda sam corav, ali meni i prva i druga,a i ova treca baya izgledaju jako dobro. Graficki nista posebno, ali ne igram zbog toga igre, nego gp-a, a PlatinumGames nikad na tom polju ne razocara.
    Jedva cekam!

Igracese teta bayonetta

Ovo se naravno prednaručuje. A do izlaska - nadam se da nećemo puno čekati - valjalo bi još koji put proći dvojku za zagrijavanje (jedinicu sam i previše puta odigrao).

Bayonette nikad nisu imale napucanu grafiku ali su zato imale bogovski art.
    Paradiso leveli u jedinici i danas izgledaju krasno, a dvojka i Noatun da ne spominjem.

Ovo je možda bio pomalo nezahvalan prikaz zato što je sve sivo i mutno, ali vjerojano se radi o tek malenom komadiću kompletne igre.
    Bayonetta izgleda prekrasno, akcija plovi sve ostalo je nebitno. 🙂

Brine me. Igra je u najavi već četiri godine, a u razvoju sigurno i dvije godine duže. Nešto je opako zapelo.

densetsu
        Ako sve bude išlo po planu (a nadam se da bude) definitivno ću igrati. 😉

10 mjeseci kasnije

Izgleda prejebeno igra, sve blizi sam odluci da uzmem taj fakin Switch..i jos Metroid Prime remaste treba ove godine izaci,hmm..

darkfenix

Kakva će ovo biti bomba od igre! Jedva čekam.

Morat ću odgoditi igranje backloga, kraj godine je apsolutna ludnica!