Čekaj, znači... Nintendo je sada ''vlasnik'' Bayonette (tj. još od vremena Vii-jua i dvojke)?
Bayonetta 3
Čekaj, znači... Nintendo je sada ''vlasnik'' Bayonette (tj. još od vremena Vii-jua i dvojke)?Ne.
Koliko sam shvatio, Sega je vlasnik IP-a ali ga N financira.
Jer mutno se sjećam da je B1 izašla i za Wii U, ali nemam pojma da li se i koliko se razlikuje od originala.Zaboravio odgovoriti: Bayonetta za Wii U je gotovo identicna X360 verziji, a po DF-u je sveukupno definitivna verzija igre.
Mislim da je ipak moja definitivnija, ja ju naime igram na Xbox One S u 4K. ;)
A za samo 1400 kn možete ju igrati i vi, Xbox je naime na prodaju.
ali baš mi je drago kad postoje ovakve ekskluzive. Još mi je draže kad ih Nintendo ima.Postajes mi sve draži...
Mislim da je ipak moja definitivnija, ja ju naime igram na Xbox One S u 4K. ;)Xbox One S?
A za samo 1400 kn možete ju igrati i vi, Xbox je naime na prodaju.
Znam da filmove može u 4K,al igre?
Vjerojatno si mislio na Xbox One X.
Densetsu
Što misliš, u kojem će smjeru priča krenuti?
Mene već neko vrijeme kopka razlog zašto su u teaseru odlučili prikazati Bayonettu u njenom starom izdanju (onom iz originala) pa sam čak razmišljao o sljedećem:
Možda je, u trenutku kada je napravila vremenski paradoks i spasila samu sebe od Jeanne, kreirala alternativni timeline u kojem nikada nije bila uspavana, i koji je potpuno neovisan o onome koji se događa u nastavku. E sad, onaj ljubičasti entitet možda uspije poraziti alt. Bayu, što zapravo utječe na stvarnu Bayu (onu iz dvojke) i onda ta stvarna Baya mora otputovati u prošlost i zaustaviti ljubičastog prije nego je uspije ubiti?
Sve ono cijepanje na dva dijela baš odgovara ovome, cijepanje timelinea, cijepanje Bayonette (na stvarnu i alt.), cijepanje Umbra amblema i cijepanje njene trake za kosu na samom početku.
To bi baš bilo u duhu prave Bayonetta priče.
Druga stvar koja me muči je nešto što su primjetili fanovi (imaju jako dobro oko), Bayonetti fali njezin prepoznatljivi madež. Kamiya je izjavio (netko je to napisao, nisam sam uspio iskopati) kako je glavno obilježje sklapanja ugovora između demona i vještice upravo madež. Budući da ga navodno nema, znači li to da je Baya iz trailera ona koja još nije niti sklopla ugovor s Madame Butterfly? Ali to je onda sami početak priče, čak i prije Witch Huntsa.
Ali to onda negira gore spomenutu teoriju... hmmmm
DensetsuIskreno, nisam previše razmišljao o mogućoj priči treće Bayonette, ali...
Što misliš, u kojem će smjeru priča krenuti?
Mene već neko vrijeme kopka razlog zašto su u teaseru odlučili prikazati Bayonettu u njenom starom izdanju (onom iz originala) pa sam čak razmišljao o sljedećem:
Možda je, u trenutku kada je napravila vremenski paradoks i spasila samu sebe od Jeanne, kreirala alternativni timeline u kojem nikada nije bila uspavana, i koji je potpuno neovisan o onome koji se događa u nastavku. E sad, onaj ljubičasti entitet možda uspije poraziti alt. Bayu, što zapravo utječe na stvarnu Bayu (onu iz dvojke) i onda ta stvarna Baya mora otputovati u prošlost i zaustaviti ljubičastog prije nego je uspije ubiti?
Sve ono cijepanje na dva dijela baš odgovara ovome, cijepanje timelinea, cijepanje Bayonette (na stvarnu i alt.), cijepanje Umbra amblema i cijepanje njene trake za kosu na samom početku.
To bi baš bilo u duhu prave Bayonetta priče.
Druga stvar koja me muči je nešto što su primjetili fanovi (imaju jako dobro oko), Bayonetti fali njezin prepoznatljivi madež. Kamiya je izjavio (netko je to napisao, nisam sam uspio iskopati) kako je glavno obilježje sklapanja ugovora između demona i vještice upravo madež. Budući da ga navodno nema, znači li to da je Baya iz trailera ona koja još nije niti sklopla ugovor s Madame Butterfly? Ali to je onda sami početak priče, čak i prije Witch Huntsa.
Ali to onda negira gore spomenutu teoriju... hmmmm
po ovome što si napisao, mislim da je svakako moguć povratak u prošlost, odnosno događaji prije prve Bayonette.
Intigantno... xD
Očekujem svašta, nekakav šareni čušpajz. :)
Mene više zanima sam dizajn. Hoće li opet ponoviti linearni pristup prva dva dijela ili možda pokušati s otvorenijim stilom, slično kao Nier: Automata.
Iskreno, ne bih volio open world.
Ako misliš na veće, grandioznije lokacije, svakako, ali bih još uvijek želio da je generalni pristup linearan. Noatun je bio dosta velik, trg u prvom chapteru je ogroman, a opet pun života. Tako nešto je sigurno dobrodošlo.
Mene ipak više od svega zanima gameplay. Kako će nadmašiti dvojku? Hoće li ostaviti Umbran Climax i samo ga modificirati ili uvesti neku sasvim novu mehaniku.
Već sam pisao o tome, bilo bi zanimljivo vidjeti kako Bayonetta koristi Light Speed, ne znam bi li to odgovaralo samome loreu. K tome, ne znam kako bi uopće uklopili u gameplay.
Ali Platinum iznenađuje uvijek. Očekivanja su enormna. :)
EDIT: I da, očekujem jedan sočan "Don't fuck with (s)witch!" pun.
Ovo im je zlatna prilika.
I ja bi pričao o priči ali kako ću kad ne mogu igrat Bayu 2 :(((((
Oću Swiitchhh :(((((
I ja bi pričao o priči ali kako ću kad ne mogu igrat Bayu 2 :(((((Dodji nekako do Wiija U, pa ti ja posudim igru.
Zašto je Bayonetta 3 odjednom najbolja IKAD? Nemam pojma — ne pišem ja pravila!!
Bilo kako bilo, molim sve prisutne da za početak još jednog epskog vikenda u kojem slavimo život — iscrpimo svu tu silnu energiju iz monumentalnih slika iz ove igre.
Blagoslovio nas svemogući Japanski Bog. Idimo u miru . . .
Napokon gameplay video. Is this real life?
Gafički igra izgleda poprilično loše. Astral Chain izgleda bolje, a izašao je prije 2-3 godine..No siguran sam da će igrivost biti na mjestu te da ću uživati kao u prve dvije Bayonette!
Bayonetta 2 na Wii U Je izgledala ko govno ali što se tiče gameplay strane je bila sam vrh žanra, 3 može biti to i još više