Igracese teta bayonetta

Ovo se naravno prednaručuje. A do izlaska - nadam se da nećemo puno čekati - valjalo bi još koji put proći dvojku za zagrijavanje (jedinicu sam i previše puta odigrao).

Bayonette nikad nisu imale napucanu grafiku ali su zato imale bogovski art.
Paradiso leveli u jedinici i danas izgledaju krasno, a dvojka i Noatun da ne spominjem.

Ovo je možda bio pomalo nezahvalan prikaz zato što je sve sivo i mutno, ali vjerojano se radi o tek malenom komadiću kompletne igre.
Bayonetta izgleda prekrasno, akcija plovi sve ostalo je nebitno. 🙂

Brine me. Igra je u najavi već četiri godine, a u razvoju sigurno i dvije godine duže. Nešto je opako zapelo.

densetsu
      Ako sve bude išlo po planu (a nadam se da bude) definitivno ću igrati. 😉

9 mjeseci kasnije

Izgleda prejebeno igra, sve blizi sam odluci da uzmem taj fakin Switch..i jos Metroid Prime remaste treba ove godine izaci,hmm..

darkfenix

Kakva će ovo biti bomba od igre! Jedva čekam.

Morat ću odgoditi igranje backloga, kraj godine je apsolutna ludnica!

Falabogu da neće. Nek bude upravo to što je.

Kopija DMCa s mehanikom pretvaranja u cudovista? Mislim zenska s bjelom kosom i katanom i jos se zove na V.

Zvuci ko hejt ali svejedno treba vise ovakvih igri.

Jedina steta sto ovakvu fast-paced igru ogranicava Switch. Osim toga, welcome Baya, nimalo DMC kopija, sto god ovi koji je nisu nikad niti igrali rekli.

Ne znam, ja sam osobno više uživao u Nier i Bayonetta kombatu nego u DMC-u.

Moram pro kontroler nabaviti, jedino to je problem kod baye. Joy con je nula bodova.

prayer Pa zabavio sam se na svoj nacin u svim tim igrama, NieR nebi bas svrstao u isti rang sto tice fast pased combata

foggy Meni recimo Nier, Bayonetta i Vanquish spadaju u istu košaru, DMC je nijansu drukčiji pogotovo ovaj zadnji. Ali sve su to fantastične igre na kraju dana.

Edit: uzmi si 8bitdo pro controler, fantastičan za sve igre!

https://www.8bitdo.com/pro2/

Opa! Izgleda super, čak i grafički izgleda puno bolje od zadnjeg trailera. I brzo izlazi fak jea.