solidmerlin
Ako si u BiH, iako se duže čeka, savjetujem ti VGP
Cijene su uvijek uredno jeftinije nego u BiH, a uvijek imaju predobre akcije. Nikad mi nije došlo nešto skršeno, a naručujem godinama.
Npr. Like a Dragon: Ishin im je trenutno 20 eura, ja nigdje jeftinije nisam vidio, pa ni u EU. Ali opet, mi imamo limitiran izbor, a VGP mi je otkriće godine, ne moram moljakati u 99% slučajeva sanctu da mi pošalje nešto iz HR U NJIHOVU TRGOVINU U BIH!
Wtf, nikad mi to nije bilo jasno. Sad se moram ventati, ja zovem Big Bang (prije su bili Sancta, ali sad se tako zovu ovdje u BiH) i pitam: "Hoće li Vam dolaziti MGS3 Delta Deluxe Edition?"
Oni: "Pa ako nema na stranici, onda neće.".
Ja: "Okeeej, ali ne znam zašto je problem osigurati mi jedan primjerak iz VAŠE PODRUŽNICE u HR…?"
Oni: "Ne znam šta da Vam kažem, to je tako."
Ma marš. Nije da im nikad nije dolazilo nekih specijalnih izdanja, samo mi je totalno random kako ne žele uopšte da se potrude, zaboli ih kurac.
To je jedan od razloga zašto mrzim ograničenja usrana u ovoj zemlji, sizifova muka da nabaviš bilo šta (između ostalih bitnij problema). Nekome je sekunda naručiti nešto s jebenog amazona, ja moram moljakati druga u Njemačkoj da mi kupi jebenu knjigu koja je 20 eura. Plus, ako idem preko ovih njuškalo(olx)-esque lihvara, cijena bude minimum 30% skuplja. Fuck of.
Kod nas je PS5 Pro najskuplji na planeti sigurno, 900 eura 😃
Trebaju ti 1.5 prosječna plata za konzolu. And still I wouldn't have disc drive