i nedostupno, valjda 10 komada stave po toj cijeniu

Uzeo u petak, sa dostavom 234€ na ekupi (vikend je bilo dodatnih 10% al nestalo u trenu količine). Mislim da je ovo još uvijek odlična cijena za ovakav monitor. Minus mu je HDR - isprobao, ništa ludo stvarno a plus veliki je ujednačenost svjetline i jako dobra kalibracija i prikaz boja (mogu potvrditi, imao sam prije njega CAD/CAM monitor). Gsync i dobro držanje sa ghostingom.

https://www.nabava.net/monitori/dell-g2724d-monitor-cijena-ips-27-16-9-498507071

Zero

Osnovne cijene su im toliko besramno dignute da to još nisam doživio.

Brijac A gle, barem imaju neku bolju akciju u ovom trenutku. Da su svi digli osnovne cijene i to znam, ali dovoljno je baciti i pogled na recimo Sanctu da vidiš koliko je konkurencija i sama ponuda fizičkih igara u kurcu. Bez obzira na to, osobno bih i dalje dao nešto više novca i kupio fizičko izdanje prije nego digitalno.

U BiH su igre oko 83€ i plus 5€ poste ako narucujes iz drugog grada.

Nekako od korone ili brexita niko vise nece da salje igre sa vana (TGC, game.co, base.ch) nisam jos probao shopTo i 365games.

solidmerlin Izgleda da uvijek može gore. Vidim da vam je prosječna neto plaća 712 eura, strava za prosječnog čovjeka koji je gamer u BIH.

20e za RE4 remake se čini kao odličan deal, ne?

Također pitanje ako netko bliže prati akcije ovih dana, gdje bi bilo najisplativije uzeti iPhone 16 Pro Max? Ne znam koliko trgovina nabava.net obuhvaća i prikazuju li standardnu cijenu samo ili uzimaju u obzir i akcije

kauboj 20e za RE4 remake se čini kao odličan deal, ne?

Yes, najniže dosad. Ja sam bio nabavio za 35 par mjeseci nakon launcha i to je bilo dugo vremena najjeftinije. Za isto sam relativno nedavno uzeo i Jedi Survivora i evo, bilo je bolje još malo sačekati. Čekam sad da Sony pusti popuste jer su već dugo na čekanju Spidey 2 i GOT, pa valjda bude nešto primjereno.

Genesis

Nađe se povoljnije i ovdje trenutno, samo ne znam jel to to od cijena ili pričekati možda još malo

potatofrie

Nisu nisu, zvao me lik prvo i objasnio da je došlo do pogreške, a zvučao kao da je on napravio grešku i da mu se cijeli svijet srušio, kasnije poslao e-mail i zatražio da otkažemo narudžbu na što sam pristao i tjt. Mogao sam dobiti oba TV-a bez problema, ali nemam loša iskustva niti sam čuo od drugih ljudi nešto loše o Chipoteci + lik je baš zvučao shrvano pa ih nisam htio prcati.

Genesis

U jednoj-dvije trgovine je malo ispod 1500 uz jednokratno placanje kako sad stvari stoje, ne znam hoce li biti dodatnih snizenja u naredna 2 tjedna

solidmerlin

Ako si u BiH, iako se duže čeka, savjetujem ti VGP
              Cijene su uvijek uredno jeftinije nego u BiH, a uvijek imaju predobre akcije. Nikad mi nije došlo nešto skršeno, a naručujem godinama.

Npr. Like a Dragon: Ishin im je trenutno 20 eura, ja nigdje jeftinije nisam vidio, pa ni u EU. Ali opet, mi imamo limitiran izbor, a VGP mi je otkriće godine, ne moram moljakati u 99% slučajeva sanctu da mi pošalje nešto iz HR U NJIHOVU TRGOVINU U BIH!

Wtf, nikad mi to nije bilo jasno. Sad se moram ventati, ja zovem Big Bang (prije su bili Sancta, ali sad se tako zovu ovdje u BiH) i pitam: "Hoće li Vam dolaziti MGS3 Delta Deluxe Edition?"
              Oni: "Pa ako nema na stranici, onda neće.".
              Ja: "Okeeej, ali ne znam zašto je problem osigurati mi jedan primjerak iz VAŠE PODRUŽNICE u HR…?"
              Oni: "Ne znam šta da Vam kažem, to je tako."

Ma marš. Nije da im nikad nije dolazilo nekih specijalnih izdanja, samo mi je totalno random kako ne žele uopšte da se potrude, zaboli ih kurac.
              To je jedan od razloga zašto mrzim ograničenja usrana u ovoj zemlji, sizifova muka da nabaviš bilo šta (između ostalih bitnij problema). Nekome je sekunda naručiti nešto s jebenog amazona, ja moram moljakati druga u Njemačkoj da mi kupi jebenu knjigu koja je 20 eura. Plus, ako idem preko ovih njuškalo(olx)-esque lihvara, cijena bude minimum 30% skuplja. Fuck of.

Kod nas je PS5 Pro najskuplji na planeti sigurno, 900 eura 😃
              Trebaju ti 1.5 prosječna plata za konzolu. And still I wouldn't have disc drive Ha-Ha-Ha