Akcije i popusti
Pa kaj je to, foggy to rokne u jednom sessionu
- Uređivano
Bio je besplatan na hr storeu, odnosno bile su 2 iste igre jedna na 80%, jedna besplatna. Uzeo sam ovu besplatnu ali nestala je iz libraryja. Očito neka greška.
Znači, ovo je za sad koma.
https://www.sancta-domenica.hr/promotions/sd_black_friday_2020
Ali mislim da im je ovo sad samo lame fora za čopit nekoga s ovim popustima, a da će baš u petak - 27.11. imati bolje stvari.
SophosLab ima odlične cijene. Bacite oko. Po meni su najbolji što se tiče toga.
Na ovo naletio neki dan. Odlična prilika tko voli steelbook izdanja.
https://www.centar-tehnike.hr/igra-ps4-just-cause-4-day-one-edition-steelbook-neon-racer-dlc-proizvod-7864/
Excommunicado SophosLab ima odlične cijene. Bacite oko. Po meni su najbolji što se tiče toga.
Nisam ni znao da oni još postoje lol
Excommunicado znam jednu zenu s posla koja je te steelbookove uzimala muzu i koristila za spremanje ulozaka kad ih je nosila u torbi. Od tad uvjek kad netko spomene steelbookove tu uvjek se sjetim toga i kako je objasnila kako u njega stanu 4 uloska i da je jako prakticno jer u one iz dm-a stanu samo dva.
Brijac Ja kod njih stalno kupujem. Sjećam se da sam kod njih kupio svoju prvu igru za PS4 - AC4: Black Flag.
oxi znam jednu zenu s posla koja je te steelbookove uzimala muzu i koristila za spremanje ulozaka kad ih je nosila u torbi. Od tad uvjek kad netko spomene steelbookove tu uvjek se sjetim toga i kako je objasnila kako u njega stanu 4 uloska i da je jako prakticno jer u one iz dm-a stanu samo dva.
@Tzereen Explain yourself.
Treba mi godisnja preplata za ps plus hr, jel znate dal ce ko skidati cjenu za black friday, jel ja nisam nasao
Od sutra ide na akciju.
369 kn
Sve ovisi jesi li do sad imao već aktivan PS+ na glavnom ili nekom drugom accountu jer ako jesi, onda nećeš imati sve te free igre koje si claim-ao do sad.
Na PSNu poceo Black Friday sale. Piknuo Darksiders Genesis za stotku
doctorfreak ako imaš account ime.prezime, to je identično kao i imepre.zime i im.eprezime i imeprezime.
Google to sve gleda kao jedan mail.
doctorfreak aha, to. Ok, nisam probavao.
- Uređivano
Problem je što se ne može napravit e-mail markomarkic@gmail.com i marko.markic@gmail.com jer će gmail javiti da taj e-mail postoji.