5 dana kasnije

Dosli novi popusti na ps store do 80% ima

Gotham vec na 50% to ce za par miseci zavrsiti na ps+ ili GPu

Sorcerer Ima Steelseries cesto super akcije ali naruci direkt od njih ako se usudis 😉

Vidim da Elipso ima post black friday cijene. Malo im se zmešalo… U Pevexu na njihovu karticu je 7000kn. U Sancti 7500kn.

11 dana kasnije

Fenix

To stvarno treba ignorirati akcije za Black Friday i pričekati 2 tjedna za još bolje cijene

kauboj a vidiš, za BF su bili dobri popusti na DualSense, sad za 3D Pulse

Što se tiče Dinersa, ali vam nije bitno plaćanje na rate, a ne želite apsolutno nikakve mjesečne ili godišnje troškove za karticu uzmite Diners Revolving: https://www.diners.hr/hr/privatni-korisnici/kartice/diners-club-revolving - caka je u tome što se plaća kamata SAMO ako kupujete na rate što znači da možete bilo što uzeti preko ove Diners kartice i od jednom platiti i tjt, nikakvu naknadu ne plaćate. Idealno za ovakve akcije koje vrijede samo za Diners.

Brijac

BJEŽI od Revolvinga, BJEŽI.

Najgora kreditna kartica. Rađe uzmi Standardnu karticu sa kojom možeš jednokratno i na rate, ali ako se odlučiš za kupovinu na rate NE plaćaš nikakvu kamatu dok otplačuješ u dospijeću. Također ako želiš otplatiti ostatak ranije napraviš prijevremenu otplatu putem aplikacije ili pozivom u službu informacija i tjt.

Amex (Visa Premium Gold) je najbolji.

Brijac Najbitniji dio si izostavio, zašto.

Ja radim u Dinersu. Na samom linku ti piše. Redovna zatezna kamata 7%. Redovna zatezna kamata na Standardnoj kartici ne postoji.

Znači ako odlučiš platit prvu ratu, pa onda nakon toga sve dodaj si kamatu koju sa Standardnom karticom ne bi kako god okreneš imao (ako plaćaš u dospijeću ofc)

Ali ako platiš sve odjednom ostvariš popust kod ovakvih akcija i ne platiš nikakvu proviziju…ako sam dobro skužio. Znači za onoga što zna kaj radi samo prednost bez mane.

D-utorak ti je svaki drugi utorak u mjesecu. Ovo što si ti napisao ti vrijedi za bilo koju Diners karticu i funkcionira na način na koji sam opisao. Ti kod revolvinga ne kažeš na koliko bi rata to otplatio, nego ti se od ukupnog troška po kartici mjesečno naplaćuje 4% (to možeš okarakterizirat kao rate) uz zateznu kamatu od 7%.

(naravno postoji revolving kartica i od 5, 10, 20 itd posto)

EDIT: naravno postoje trgovci koji daju popust do određenog broja rata, na taj dio treba pripaziti (totalno nevezano za bježanje od revolvinga)

Ok ali ovo što kolega naglašava nema mjesečnog troška vođenja računa…znači ako sam dobro skužio ako to uzmem ne plaćam nikakve troškove, kupim jednokratno i ostvarim popust? Naravno prije položim pare na taj račun 😆

O tome ja pričam, ThaUrban nas pokušava ogulit jer standardna se plaća godišnje tipa 150-200 kn, a ovu ne plaćam ništa ako ne plaćam na rate Ha-Ha-Ha

Ima jedan račun na koji primam plaću i to plaćam nekih 14-20 kn mjesečno i nema šanse da bi plaćao održavanje još jednog, tak da budem razmislio o ovoj kartici, u biti je nobrainer jer osobno ni ne želi ništa kupovati na rate.