Na Sophos labu HFW Collectors Edition 599 kn ako neko želi ućipiti 😉

kauboj Inače ne uzimam ništa osim najobičnijih izdanja ali sam ovo naručio jer je stvarno povoljno pa nisam mogao odoliti ….

gusterko

Tako će vjerojatno i kod mene, znaju oni prodat višak Ha-Ha-Ha

Pff do Božića ću biti na kruhu i vodi

Upravo naručeno dok još ima, hvala @gusterko još jednom!

Regretovi za 635kn će doći kasnije ali bože moj. Sad još treba "samo" izdržati borbu sa dostavom koja jako super funkcionira po ZG.

kauboj Nemaš frke drago mi je da si uspio ubosti da nisam jedini koji se grize zbog impulzivne kupovine 😁

22 dana kasnije

Kupio HFW collector's za 380kn na Sophoslabu i oni mi otkazali narudžbu pa promijenili cijenu na webshopu na 600kn, @Brijac ima li nade da se borim 😝

Brico trenutno kad je čuo poziv za inspekciju.

Fetty

Naravno da ima, večeras ili sutra nešto složim pa ti pošaljem upute.

Odmah mi je dan uljepšan 😆

Fetty Kupio HFW collector's za 380kn na Sophoslabu i oni mi otkazali narudžbu pa promijenili cijenu na webshopu na 600kn, @Brijac ima li nade da se borim 😝

Znači ovak, za početak im pošalji e-mail, naslov e-maila stavi “Prigovor” i napiši nešto tipa:

Poštovani,

naručio sam to i to (broj narudžbe: xxxxxx), a Vi ste mi narudžbu otkazali i nakon toga povećali cijenu artikla. Molim Vas isporuku artikla po cijeni po kojoj je naručen.

Lijep pozdrav

Brijačev prijatelj Ha-Ha-Ha

Ako odbiju onda ćemo zaprijetiti ispekcijom i ako i to ne urodi plodom šaljemo na inspekciju.

• [deleted]

• Uređivano

Koji pizduni, zaprijeti im se inspekcijom

“Ne smije se prodavat sa minus maržom” tko to kaže, njihov šef 🤣

Fenix Njah, zadnji put sam kod njih uzimao prvi Xbox i neki USB stick za backup i mrežni adapter za PS2 (zbog spajanja modanog HDD-a). Već dugo ne poslujem s njima.😃

Fenix još uvijek ga ima po toj cijeni (599kn)upravo sam tamo.

Što se tiče slanja inspekcije, trebaš biti osoba vrlo upitnih moralnih vrijednosti da maloj firmi s nekoliko zaposlenih šalješ tako nešto zbog ljudske greške. Netko ostane bez posla jer je unio krivu cijenu na artikal koji i inače ima više nego fer cijenu. Nekad treba biti čovjek i shvatiti da smo svi ljudi koji griješimo.

• [deleted]

• Uređivano

doctorfreak je ako prodaju ispod nabavne cijene sa ciljem eliminacije tržišne konkurencije, ali ovdje se ne radi o tome i mislim da postoji u zakonu neki dodatak u kojim slučajevima se smije.

edit: ali oni to ne bi trebali prodat po ispod nabavnoj vec bi trebali iz svog troska nadoknadit razliku, ali ako nije bilo plaćeno pa od njih stornirano sumnjam da se može išta izvući.