Na Sophos labu HFW Collectors Edition 599 kn ako neko želi ućipiti
Sophoslab Gameshop
Ček tu se dobije onaj mamut?
Pff do Božića ću biti na kruhu i vodi
- Uređivano
Znači ovak, za početak im pošalji e-mail, naslov e-maila stavi “Prigovor” i napiši nešto tipa:
Poštovani,
naručio sam to i to (broj narudžbe: xxxxxx), a Vi ste mi narudžbu otkazali i nakon toga povećali cijenu artikla. Molim Vas isporuku artikla po cijeni po kojoj je naručen.
Lijep pozdrav
Brijačev prijatelj
Ako odbiju onda ćemo zaprijetiti ispekcijom i ako i to ne urodi plodom šaljemo na inspekciju.
[deleted]
- Uređivano
Koji pizduni, zaprijeti im se inspekcijom
“Ne smije se prodavat sa minus maržom” tko to kaže, njihov šef
[deleted] Kaj je najgore u pravu su. Prodavat nešto ispod nabavne je ilegalno odnosno po zakonu nije dozvoljeno.
Fenix još uvijek ga ima po toj cijeni (599kn)upravo sam tamo.
Što se tiče slanja inspekcije, trebaš biti osoba vrlo upitnih moralnih vrijednosti da maloj firmi s nekoliko zaposlenih šalješ tako nešto zbog ljudske greške. Netko ostane bez posla jer je unio krivu cijenu na artikal koji i inače ima više nego fer cijenu. Nekad treba biti čovjek i shvatiti da smo svi ljudi koji griješimo.
[deleted]
- Uređivano
doctorfreak je ako prodaju ispod nabavne cijene sa ciljem eliminacije tržišne konkurencije, ali ovdje se ne radi o tome i mislim da postoji u zakonu neki dodatak u kojim slučajevima se smije.
edit: ali oni to ne bi trebali prodat po ispod nabavnoj vec bi trebali iz svog troska nadoknadit razliku, ali ako nije bilo plaćeno pa od njih stornirano sumnjam da se može išta izvući.