Elipso je krenuo već prije par dana s popustima. Ima hrpa sranja tipa pegle, brijači aparati, četkice i slično, al se nađe pokoja telka i mob na finom popustu. Isto tako ima i Extreme Digital ponešto popusta. Čeka se od Sancte ostatak ponude. Prošle godine su imali najebenije popuste.

Da bar smanje Dualshockove na tipa 250kn...

Izgleda da će se vrtiti isti dealovi po svim dućanima što se tiče gaminga. Pustio je i Infomark dio popusta, praktički ista ponuda s nešto sitno nižim cijenama. Zapravo svi su pustili zasad igre i VR, a kasnije ide ostatak ponude.

Za igre ima ok ponuda ali za VR nisam zadovoljan. Bili su i prošle godine isti paketi za 1500 kn, a tada je VR koštao 3300, standardna cijena mu je u međuvremenu pala na 2300 pa je opet isti popust.
VR obavezno gledaj da je V2, prvi ne propušta HDR.
Edit: ove godine je igra i kamera u kompletu, prošle je bio solo.

Evo i Black Friday ponuda na Sancti, uzeo Detroit: Become Human za 149kn.

Počeo petak u ponedeljak

Gledam cijene, svugdje neki popusti, ali ono infomark i dalje najbolje cijene ima kod nas, stvarno 3 igre (RDR, GOW i Spidey) izadju 970kn. Što je fenomenalno uzevši u obzir da sam friški korisnik PS4, a za tu cifru mogu dobit nove hit igre koje žarko želim odigrat.

Na mall.hr imate dualshockove za 300kn,cini mi se ok cijena?

Na mall.hr imate dualshockove za 300kn,cini mi se ok cijena?
I meni, ja uzeo, 20kn je dostava

Detroit become human u sancti 119,20kn kada se ukuca BF GAMING 20
Ja uzeo jutros

Black Ops IV je u Sancti 239kn s kodom

Ne znam jel bug ili šta odeš na https://www.sancta-domenica.eu/ i tu vuče odmah 299,00kn a s kodom 239,00kn.

Ima još kakva diskrepancija? Odyssey?

Truba su ovi popusti u SD-u...
Na neke igre i artikle su vratili nekakve stare cijene pa onda sada kao daju 20% kod da možeš iskoristiti...how yes no.

Neke antikne igre i dalje koštaju od 450 do 550 kn bez popusta. Ne bi uzeo ni da mi pokloniš.

Znači imaju ne znam FC5 ili AC za 399 kn bez popusta (onih 20%) i onda pogledaš drugu ponudu "Ubisoft Black Friday" i tamo imaš obje po 250 kn...ko radi ove cjenike svaka mu čast. Loše ih radi.

Ne znam jel bug ili šta odeš na https://www.sancta-domenica.eu/ i tu vuče odmah 299,00kn a s kodom 239,00kn.

Meni nevuče tu cijenu
Jbg
Izgleda da su popravili

Ima di popusta na PS4 konzole? Mislio sam da će u SD biti barem nekaj ali koliko vidim štanga.

Brijem da će bit tek sutra u ponoć nula nula.
Ali Links ima neke popuste. Mislim da sam vidio onu limited edition konzolu s BFII igrom za 1549kn samo.

Bit će.

Makar još ne znam 100%, pa neću napamet pričat.

Ja čekam Braviu 55X9000F za 4500kn