Meni se čini da ste vi svi srećkovići.. samo čitam kako ste uživali prvih par mjeseci bebe, a moj mali prvih par mjeseci jedva da je išta spavao, a kad je bio budan samo vrištao od grčeva i miran bio samo dok je jeo. Nismo ga ispuštali iz ruku tak da tih par mjeseci nisam ni upalio PS. Sad kad hoda igram više nego ikad.
Akcije i popusti
Brijac Upravo to. Sve ovisno koliko imaš sreće
Moja je živac na tatu i od rođenja nema mira hah
Joj kako mi je ovo slatko kako se uvjeravate da nemozete igrati radi diteta a ne radi žene.
Ja još ni nemam dijete, ali mi mali ne da spavati.
Dosli novi popusti na ps store do 80% ima
Gotham vec na 50% to ce za par miseci zavrsiti na ps+ ili GPu
Danas SD ima 20% popusta na PS4/5 igre i opremu uz DINERS-20 kod. Pulse 3D se kupi samo za 538kn
Što se tiče Dinersa, ali vam nije bitno plaćanje na rate, a ne želite apsolutno nikakve mjesečne ili godišnje troškove za karticu uzmite Diners Revolving: https://www.diners.hr/hr/privatni-korisnici/kartice/diners-club-revolving - caka je u tome što se plaća kamata SAMO ako kupujete na rate što znači da možete bilo što uzeti preko ove Diners kartice i od jednom platiti i tjt, nikakvu naknadu ne plaćate. Idealno za ovakve akcije koje vrijede samo za Diners.
BJEŽI od Revolvinga, BJEŽI.
Najgora kreditna kartica. Rađe uzmi Standardnu karticu sa kojom možeš jednokratno i na rate, ali ako se odlučiš za kupovinu na rate NE plaćaš nikakvu kamatu dok otplačuješ u dospijeću. Također ako želiš otplatiti ostatak ranije napraviš prijevremenu otplatu putem aplikacije ili pozivom u službu informacija i tjt.
- Uređivano
Amex (Visa Premium Gold) je najbolji.