Jel uopće poslano? Javi im se na chat da provjere.
Ozone.hr web trgovina
je poslano je 21.
Mah, kad dođe dođe, ako dođe. Ja ih ne mislim kontaktirati.
Nakon šta pošalju treba cca 7 dana da dođe do našeg GLSa
Naručio par stvari u vrijednosti oko 1000kn (Razer Naga ispod 400kn živili) i mislio karticom ali nisam ako je dostava tako li-la, plus uvijek natezanja sa GLS-om pa manje tenzija ako plaćam tek kad se zapravo poklope zvijezde i GLS-ovci dostave kad se dogovorimo.
Vi koji ste uzeli Razer tipkovnice sad na Ozone HR. Imaju li ugravirane HR znakove?
[deleted]
Tzereen javim kad stigne, evo danas nakon skoro tjedan dana napokon neki pomak u slanju
OZONE HR NAJGORA TRGOVINA IKAD!!!
Znači naručio sam neke čaše, keramiku, igre, i postere. Keramika razbijena, posteri zgužvani, igre nisam još otvorio valjda su diskovi čitavi.
Kutija sva nikakva, poderana, nigdje oznaka lomljivo… ma užas
[deleted]
persona-user ufff, meni bi sutra/prekosutra trebala stici tipkovnica i mis. Sad si me zabrinuo.
Jesi ih kontaktirao? Jel rade probleme oko povrata?
Nisam ih još kontaktirao, nemam živaca sad za to. A ono, mislim da se ne trebaš brinut za miš i tastaturu ipak to dolazi u vlastitim kutijama valjda. Ali uglavnom ne naručujte ništa lomljivo, krhko i papirnato. Ili im zaprijetite u napomeni kod narudžbe
Meni su zvučnici došli savršeno zaštićeni i zapakirani.
persona-user jesu igre s engleskim coverom, reg 2?
Šta ste napisali? Ne vidim od ove bijele boje.
yiazmat Jesu, s engleskim reg 2 puknutim coverom.
Također dosta zabrinut, naručio slušalice i miš, nadam se da će biti u redu.
Mislim da vam je to do kurira. Meni su došle Razer Blackshark pro sluške, Basilisk na bateriju, slušalice za dijete od 300kn (roze ofc), sve naručeno u različito vrijeme. I sve je došlo super, s time da je čekanje kod njih 7-10 dana. Ali stvarno nikada da se nešto dofuralo razbijeno.
Više nek vas brinu ona hapšenja za poreznu prevaru po EU, jer su prodavali elektroniku, a porez nisu plaćali državi. Ode Ozone i dobre cijene ako su to Bugari radili. Ozone je u Bugarskoj, da vam olakšam čisto sumnjam, jer su mi napisali uredno R1 račun na firmu i jako su ažurni bili. Možda i griješim.