Gle, zašto se svaka tema treba pretvoriti u nabijanje na nos jedni drugima. Kruh te, čemu takva zlopamtila biti. Kao da se brzopotezno čeka neki post kako bi se reklo kako je jedna igra sranje, a druga Sikstinska kapela. Bože... Hoću li ikad doživjeti da uđem u temu bez natezanja oko tih stvari?
Ako ja navedem nešto što se meni ne sviđa kod GoT (lupam, ne mora biti ja, bilo tko) ne treba automatski bit A-HA!, znači tvrdiš igra je sranje. Ili vice versa, ako glorificiram nešto.
RDR je sasvim drugačiji tip igre. Sure, open world je, ali ljudi su išli 180 degrees u pravcu te simulacije divljeg zapada i koliko god nekima sjedalo ili ne (što je, naravno, sasvim ispravno) treba im skinuti kapu na tome. Da li je intuitivnije samo stati do cvijeta i pritisnuti tipku i magično se nađe u našem inventoryju? Naravno!
No, da li sam u svojih 100h kaubojstva osjećao se kao prokleti Jesse James? You bet your ass that I did. Mogu misliti samo radnih sati koliko je otišlo dok on dere onu životinju, ali sve je to pridonosilo imerziji. S druge strane, mom drugu se nije svidjelo i potpuno ga razumijem.
Da se vratim na GoT, igra nije loša, dapače, danas mi je 2h proletilo samo tako. That spells fine in my book. Ali da li za sada smatram je nekim remek djelom? Zar mora biti, da bi bila fucking good videogame? Ne.
Uživajte ljudi kad možete, komentarišimo kao odrasli i bez sarkazma i podjebavanja. Nismo djeca, mišljenja su subjektivna i uvijek treba poštivati tuđe, tu polazim prvo od sebe kada čitam vaše postove.