Frajer koji se zove TLOU 2 i ima avatar Spidermana, radi Tsushimu u Dreamsu. Emilijo, PS2 Master, držite gaće, novi najveći PS fan is in da building.
Ghost of Tsushima
Ironično ovako je izgledao prvi prikaz, CGI Jin i pokreti.
Npr ko Sekiro, velika šteta da nisu ostavili pa makar nebi bio open world takav.
Čekam neke novosti koja poboljšanja će donijeti na PS5 pa da čekam !
Ja najradije više ne bi ništa igrao dok ne kupim 4K HDR telku.
Tlou II sam morao kupiti jer ne bi izdržao nijedan dan da sam trebao čekati. Ghost of Tsushimu ću kupiti za PS5 (sigurno će izaći) ali frend ju je kupio danas pa čim pređe će mi uletiti.
resident_evil
Ja očekujem obje igre u 4K i 60fps, vjerojatno će biti samo patch a ne remasteted izdanje, budemo vidjeli, za sada nema smisla da objavljuju jer žele prodati što više primjeraka naravno!
JoelDrake
Da. I mene zanima kaj će bit bolje na PS5. Skroz.
A telku se nadam da će past za crni petak. Samo kaj i dalje ne znam bi li se kockao s oledom ili uzet kvalitetan LCD.
Ni jedan nije objektivno najbolji. Oled uz rizik od burn ina ima i lošiji HDR i stutter. LCD ima lošije boje, kontrast i black crush ili backlight bleed ovisno jel Samsung ili Sony.
Tzereen
Ovako Sam ja sebi to opravdao.
Kupio VR, reko dobro sad mi treba ps4 pro...posto VR tera bolje na pro verziji.
Onda uzeo pro, pa reko...jebat ga sad bi mogao uzeti i 4k tv, cisto da bi ispostovao pro.
To se sve desilo u nekih 10ak dana i taman God of War naiso.
Malo ubedjujes sebe (lazes) i eto ti opreme
AbelKOsMos Isti slucaj kad sam kupovao TV, sa 4 soma na 10 lagano u 2 dana, morao sam odmah najskuplji i najbolji uzet jer eto pa ne mogu entry model uzet. Uvijek sve pare spizdim
- Uređivano
Tzereen
Definitivno OLED zbog kvalitete slike, ako miksaš uz gaming, filmove i serije kao ja, kanale, ne visiš na jednoj igri mjesecima teško ćeš dobiti burn in, danas im je preventiva puno bolja, od pixel refresher, logo luminance, pixel shift, nije ti sve u nitsima, model C9 je u 2019. dobio nagradu kao najbolji tv 2019., najbolji HDR tv 2019. i najbolji gaming tv 2019.
https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1566209962
foggy
Ma uzas.
Ja sad kad god vidim neki malo bolji tv na popustu odmah pomislim a mogao bi se ponovit, a ustvari jebeno mi ne treba.
Mada postoji sansa kad padne ps5 da ce biti pa ajmo sad do kraja
Nije li da OLEDi imaju najbolji HDR jer nemaju backlight nego svaki piksel emitira svoju svijetlost, znači imaju dimming zoneova koliko i piksela, a peak brightness im je puno veći u odnosu na LCD?
Te dvije karakteristike su najbitnije kod HDRa.
wooddiebone Nije im brightness uopće visok, nego imaju beskonačni kontast jer gase crnu. Otprilike je na 60% nitsa top tier LCD-ova, npr. Q95.
- Uređivano
wooddiebone
Nije.
Imaju najbolji kontrast i neke druge prednosti.
Ali im svjetlina (što je najbitnije za HDR dojam) ide do samo 600-700 nita, dok vrhunski FALD lcdi idu i do 1500 nita.
Velim ti, nema najbolje. Svaki ima svoje prednosti i mane.
Samsung QLED je dobar, ali ima užasan black crush.
Sony je tu puno bolji, ali ima probleme sa svjetlinom oko titlova (blooming).
- Uređivano
Čitam baš malo po netu. OLEDI mogu drastično više nita gurati od LCDa.
Problem je što su Organic LEDice zapravo smeće koje se troši brzinom svjetlosti pa ih valjda limitiraju da ima decay sa linearnog ne pređe u eksponencijalni.
Ovo nisam znao. Mislio sam da OLED ima opasnost od burn-ina i da primjetno gubi brightness i do 50%, ali nisam znao da su baš tolka smeća.
Gledam Samsung mobitel koji imam i nije mi jasno kak je tolka razlika, ali sam se sjetio da mobitel imam 2 godine, a TV imam 10-15 godina.
wooddiebone
U krajnjem slučaju, za OLED i je bolje da nije presvijetli jer bi burn in dobio za tjedan dana .
Zajebi ti te priče.
Uzmem TV od prije 2-3 godine za 5K kuna i dobijem televizorčinu da sam miran 15 godina. Da nebi bacao na pizdarije koje će trajat 6 mjeseci.