Fenix vidis ja bas mislim da ce combat biti los, jednako, ako ne i vise nego u prikazu. Kad sam vidio one buttom prompts poteralo me srati. Takve stvari bi trebale biti odavno proslost u igrama sa ovakvim ili slicnim combatom ili biti dobro zamaskirano. Dobro napravito je u souls igrama, u witcheru itd. Takodjer u prikazu si mogao vidjeti koliko su npc lose programirani. Cekaju u redu da te napadnu, i onda kad odluce, mase lika sa pola metra udajenosti. Nadalje nas lik izgleda OP i rjesava ih ko iz sale, nesto kao u AC igrama. Nazalost nije to jedino polje na kojem se moze povuci vertikala sa AC igrama. Tu je parkour koji neodoljivo podsjeca na onaj u tom serijalu, tu je mapa, tu su ti campovi, tu je horsback lootanje, tu su osvijetljeni itemi koji odskacu od ostatka okolisa samo da bi mi, za koje developeri ocito smatra da smo mutavi, to mogli lakse pokupiti i ubiti nam istrazivanje. A tu su i ostale bolesti koje ce doci same po sebi s obzirom da je open world igra. Ima jos masa stvari za napisati koje su me razocarale, ali ne da mi se i nema svrhe jer na ovom forumu nema mjesta za drugo misljenje jer si odmah troll, glup, govoris iz guzice i dajes si za pravo pisati nesto o igri, a nisi ju ni odigrao. Jedino sta je meni bilo dobro u tom traileru su glazba i grafika.
Onak, nakon sekira, u kojem trenutno igram drugi prelazak i imam nekih 50 sati ulupanih, ovo izgleda kao indie naslov. Osobito combat je sramotno prikazan, sto je meni najbitniji aspekt u igrama. Ako je ostalima i svim drugim ljudima u svijetu prikaz bio odlican, tim boljem za vas. Da mi ju netko pokloni, na temelju prikaza, ja ju ne bih ni upalio vec bih bluray iskoristio kao podmetac za salicu jer bas mi treba jedan.