Osim FFA recenzije, ta je jedina relevantna, naravno. Ili to ili Weky Gaming osvrt.

Ho ho ho ho! Mislio sam da će u 8 mj. tako da mi je ovo vijest sjela ko budali šamar. Trailer je odličan i ne vidim mogućnost da ova igra ispadne prosječno..

Sve je to super, ali najbolju igru sa katanam po pitanju gameplay-a smo vec dobili. Cisto se bojim pomisliti na sta ce ovo liciti u usporedbi sa Sekirom, hell cak sam i za Ni-Oh dvojku skeptican dok ga sam ne isprobam.

Nemrem poreć 😃 , makar nije mi ni to uvijek garancija.
    Uvijek se može dogoditi da zbog ovog ili onog razloga zafali...rijetko, ali nikad nemreš znat.

Zato su Tlou 2 CE i Nioh 2 SE rezervirani pol minute nakon kaj su unešeni u sistem 😃

mjesec kasnije

Zanimljivo da ovo jos nije odgodjeno, a TloU2 je, ocito Korona ne utjece na samuraje.

mjesec kasnije

Nema hajpa nikakvog, šta vam je? Danas u 22h sata 18 minuta čiste samurajske erotike, a uzbuđenje 0. 🙁

Ma Flipperu ceka se 22h ko emilijo novu platinu iz Ratcheta. Narajcan na max. 😀

Ja se nadam vidjeti nešto poštenog gameplaya

E pa to je to onda 😀 Iskreno mi baš ništa me treba, kupili me s onim prošlim prikazom i bio bi sretan čak i bez ovog.

Fenix Također. Ono malo što sam vidio mi je dovoljno bilo da želim biti nindža.

Nakon ovoga na state of play preorder napravljen 😉

Nemoza svaka igra bit Sekiro. Kuzim usporedbe s ACom i ima slicnosti ali meni ovo djeluje bas atmosfercno i ima svoju car barem meni. Mislim da ljudi ponekad prevelka ocekivanja i nemoze sve bit originalno. Ja cu uzivat garant.