resident_evil Ho ho ho ho! Mislio sam da će u 8 mj. tako da mi je ovo vijest sjela ko budali šamar. Trailer je odličan i ne vidim mogućnost da ova igra ispadne prosječno..
Sorcerer Na PS Store Indija GoT kosta 3999 Rs (oko 54 USD) https://store.playstation.com/en-in/product/EP9000-CUSA13323_00-GHOSTSPSNPREORDR
maverick Sve je to super, ali najbolju igru sa katanam po pitanju gameplay-a smo vec dobili. Cisto se bojim pomisliti na sta ce ovo liciti u usporedbi sa Sekirom, hell cak sam i za Ni-Oh dvojku skeptican dok ga sam ne isprobam.
Tuhy Nemrem poreć 😃 , makar nije mi ni to uvijek garancija. Uvijek se može dogoditi da zbog ovog ili onog razloga zafali...rijetko, ali nikad nemreš znat. Zato su Tlou 2 CE i Nioh 2 SE rezervirani pol minute nakon kaj su unešeni u sistem 😃
Flipper Nema hajpa nikakvog, šta vam je? Danas u 22h sata 18 minuta čiste samurajske erotike, a uzbuđenje 0. 🙁
Fenix E pa to je to onda 😀 Iskreno mi baš ništa me treba, kupili me s onim prošlim prikazom i bio bi sretan čak i bez ovog.
DarkPunisher Nemoza svaka igra bit Sekiro. Kuzim usporedbe s ACom i ima slicnosti ali meni ovo djeluje bas atmosfercno i ima svoju car barem meni. Mislim da ljudi ponekad prevelka ocekivanja i nemoze sve bit originalno. Ja cu uzivat garant.
resident_evil Predivno izgleda Ghost! Priroda izgleda predobro na neke momente ko za pravo. Na ovom forumu nema oduševljenja, dok je na yt i ostalim stranicama drugačija situacija.
Fenix resident_evil izgleda jebeno i tu stvarno nema prigovora, ali onaj prikaz borbe prekjučer je bio dosta loš i nije baš napravio uslugu igri. Ne nužno jer je sama borba loša, mislim da je samo loše prezentirano.
Tzereen Ima oduševljenja. Hype mi je na razini the last of us. Ovo je po svemu vidjenom igra baš za mene. Od glave do pete. Jedino još treba vidjeti priču, ali dobro, ne može biti na razini the last of us jer nije linearna.