Grand Theft Auto V
Pa ovo izgleda fantastično.
Ne znam zašto uopće rade na GTA6 kad se ovo prodaje unedogled.: p
A ja ga i dalje nisam završio.
ZigguratVertigo cemu? Igra je ionako modirana do bola
chono Već samo zbog ovoga:
Technical Enhancements
Depending on hardware support, GTAV players on PC who upgrade will be able to enjoy:
Ray tracing features only available on PC such as ambient occlusion and global illumination — plus ray traced shadows and reflections first debuted on consoles
Support for AMD FSR1 and FSR3, and NVIDIA DLSS 3
Faster loading times using SSD and DirectStorage on supported devices and configurations
Enhanced support for higher resolutions, higher aspect ratios, and higher framerates
DualSense® controller support, with adaptive triggers
Enhanced audio with support for Dolby Atmos and improved fidelity of speech, cinematics, and music
ima itekako smisla. U biti nisam ni znao da taj upgrade nisu još ranije učinili dostupnim na računalima. S obzirom na to da svjesno sabotiraju izlazak na PC-u, onda je i jedino pošteno da update bude besplatan.
- Uređivano
chono Nezz, odigrao sam GTAV na PS3 i kasnije još jednom na PC-u, ali nisam jedan od te ekipe koja je išla naknadno modat. Sasvim je druga stvar kad ti dev unutar igre servira opciju za AO, GI i sve ostalo, pa imaš neko jamstvo da to neće donijeti artefakte u igri ili da, još gore, igru učini nestabilnom i sl. (što opet ne znači da se neće dogoditi i sa službenim updateom, samo je manja vjerojatnost, lol).
Al kontam da je trenutno aktivnim igračima zanimljivi ovaj upgrade koji se odnosi na online.
Rockstar propustio naplatiti nešto.. the end is near.
- Uređivano
chono alo ovo je tek treća igra ma PC koja podržava direct Storage. Samo to je dosta za skinut update