Ovo univerzalna tema za GTA V ili samo za pc?! Na tapatalku sam pa preko tražilice tražim jer ne otvara sve na tapatalku.
Moj mali komentar na GTA V. Mnogima se ne će sviđati napisano.
GTA V je za mene jedno razočarenje. Iako sam ga kao i svaki GTA iščekivao i bio presretan što ću odigrati, ovdje sam se jako brzo ohladio.
Prvo mi je bilo teško prihvatiti tri lika u igri. To je bila jedna novina koja se meni nije sviđala unaprijed baš. Ja sam poklonik klasike i nadao sam se da će i tu Rockstar biti staromodan i dati nam na upravljanje jednog lika.
Velika je šteta po meni što taj glavni lik nije Trevor, jer ga više u budućem GTA ne će moći koristiti kao glavnoga lika. No i to sam prihvatio kao i da možemo igrati sa tri lika.
Nadalje, mapa je ogromna, ali realno neupotrebljiva generalno. Planina previše, valjda više od pola mape. Grad je dobar, iako mi nije ostavio tako jaki dojam kao npr u GTA IV. Isto tako sam naviknut na postepeno otvaranje mape pa mi je malo žao što to nisu ostavili! Ali ne mogu reći da je ovo loše. Premalo pješaka...
Dužina igra(broj glavnih misija) je za mene stravično mala. Masa trivijaljih pripremnih misija koji ulaze u ukupan zbroj glavnih misija. S obzirom koliko su radili igru, očekivao sam najmanje misija kao u GTA IV, a iskreno govoreći u sebi sam se nadao još i više. Ovakav broj me stravično razočarao.
Sama raznovrsnost misija je dobra. Nije svaka obično napucavanje. Iako mi fali i misija di ima više najobičnijeg napucavanja.
Grafika čisto pristojna, dobro izgleda.
Glazba raznovrsna, ali sam očekivao možda više hitova. GTA SA je tu bog i batina.
Online nije loše zamišljen, ali je kriminalno spor u učitavanju misija i brzini. Zbog iste sam odustao od online.
Ono što mi nije jasno u misijama jest zašto kada dva ili tri lika idu zajedno na misiju, a s obzirom na specijalne sposobnosti ne rade da misije koji je njima "lakši" zbog specijalnih sposobnosti. Zašto npr. kada michael i franklin idu na misiju Michael vozi a Franklin puca iako je Franklin bolji vozač, a Michael bolji u pucanju.
Daleko od toga da je gta v loš. Daleko je da smeće. Ali mene je podosta razočarao u nekim sitnicama koje su veće ili manje. Npr. pucaš sa prigusivačem usred ničega i onda dobiješ 1 zvjezdicu. Ili npr. prigušivač nema nikakvu osim estetsku funkciju i promjenu zvuka oružja.
Nadam se nekom dlc, kao za gta iv.