Ne znam zašto uopće rade na GTA6 kad se ovo prodaje unedogled.: p
Grand Theft Auto V
A ja ga i dalje nisam završio.
ZigguratVertigo cemu? Igra je ionako modirana do bola
chono Već samo zbog ovoga:
Technical Enhancements
Depending on hardware support, GTAV players on PC who upgrade will be able to enjoy:
Ray tracing features only available on PC such as ambient occlusion and global illumination — plus ray traced shadows and reflections first debuted on consoles
Support for AMD FSR1 and FSR3, and NVIDIA DLSS 3
Faster loading times using SSD and DirectStorage on supported devices and configurations
Enhanced support for higher resolutions, higher aspect ratios, and higher framerates
DualSense® controller support, with adaptive triggers
Enhanced audio with support for Dolby Atmos and improved fidelity of speech, cinematics, and music
ima itekako smisla. U biti nisam ni znao da taj upgrade nisu još ranije učinili dostupnim na računalima. S obzirom na to da svjesno sabotiraju izlazak na PC-u, onda je i jedino pošteno da update bude besplatan.
- Uređivano
chono Nezz, odigrao sam GTAV na PS3 i kasnije još jednom na PC-u, ali nisam jedan od te ekipe koja je išla naknadno modat. Sasvim je druga stvar kad ti dev unutar igre servira opciju za AO, GI i sve ostalo, pa imaš neko jamstvo da to neće donijeti artefakte u igri ili da, još gore, igru učini nestabilnom i sl. (što opet ne znači da se neće dogoditi i sa službenim updateom, samo je manja vjerojatnost, lol).
Al kontam da je trenutno aktivnim igračima zanimljivi ovaj upgrade koji se odnosi na online.
Rockstar propustio naplatiti nešto.. the end is near.
- Uređivano
chono alo ovo je tek treća igra ma PC koja podržava direct Storage. Samo to je dosta za skinut update
somethingwrong Plus samom podrškom za DS smanjuje se i CPU overhead, pored toga što imaš značajno kraća učitavanja na NVMe SSD-u. Kad imaš igru kao GTAV s početnim dugim učitavanjem, svako skraćivanje vremena je pomak na bolje. Mene je još PS5 razmazio s učitavanjima, stvarno se teško vratiti na nešto sporije.
https://wccftech.com/gta-v-enhanced-makes-the-12-year-old-game-look-great-again/
Prijeko potrebno osvježenje za PC, mijenjao se i req u skladu s novom verzijom, koja je sad i odvojena od stare.
- Uređivano
Ta nadogradnja je mislim pred dvije godine došla na PS.
To je mislim mala demonstracija kako šestica neće doći odmah po izlasku na PC.
Jer, koji bi razlog bio ne izdat nadogradnjuo za PC kada i za PS….
- Uređivano
Zero Btw duga učitavanja za online su davno fixana, onaj jedan random lik na netu je napravio riješenje kako fixat to i kasnije su ovi to implementirali.
i btw 99% igrača vjv na pcu samo i igra online. realno kad jednom prođeš kampanju to je to. nemaš više razloga udarat SP. Online je the shit.
fensisuperstar Online je shit
Fixano.
Brijac Fixano.
Online je nešto najjače ikad. seruckaš