Al stvarno svaki lik ima ono nešto, čak i ovi sporedni.

Brijac
    Zar ne? Čak i ona dva idiota koji su napali Chrisa imaju svoje momente u seriji. 🙂

krpa za mene je definitivno Silvio Dante. Ali dobar odgovor. 😃

Došla 4. sezona Castlevanije. Znam što radim iduća 3 sata.

Fico Znam što radim iduća 3 sata.

opet će te boljet ruka...

weky
      Samo nazalost ovo ce biti neki dolumentarac koliko san ja skuzija

Stigla druga sezona Love, Death & Robots, ali nažalost samo 8 epizoda (prva je imala 18) koliko vidim 🙁

Brijac Samo 8?? WTF?

Al imamo i Castlevaniju 10 epizoda.

Da, ne znam je li slučaj da nisu imali ideja ili šta, ali baš s 18 na 8 mi je malo previše.

Traju li barem po pola sata? I ja bih radije da ih je više i da traju kraće jer obično promijene i stil animacije, setting i ostalo, ali što je, tu je.

Pogledao sam seriju Ted Lasso

10 epizoda po cca 30 min.

U jednom danu tj komadu, znači preko 5h gledanja 😅

Super light serija, lagana za gledanje i zanimljiva ako joj pristupite s light očekivanjima.

Radnja se vrti oko Teda, trenera američkog nogometa, koji iz USA dođe u Englesku, trenirati Premiership nogometni klub.

Čekirajte ako vas zanima nešto takvo....

Zero

Nope, dvije epizode su po 15 min, a sve ostale oko 10 min ili ispod.

Torla Pogledao sam seriju Ted Lasso

10 epizoda po cca 30 min.

U jednom danu tj komadu, znači preko 5h gledanja

Slučajno sam i ja pogledao seriju u Najkraćem Roku.

Bolestan lik. Odlična serija. Odlično skrojen humor. Velika preporuka.

ThaUrban jedna od rijetkih serija koju imam namjeru opet pogledati kada je dovoljno zaboravim. A bila mi je prošla ispod radara dok se emitirala, mislio sam da je neko generično smeće, ali je ispala prezabavna avantura

Brijac bolje 8 vrhunskih nego da forsaju pa da su dosadne, iako da su barem duze

Stiže He-man na Netflix. Sretan sam ko malo dijete.

renda

Ali nisu vrhunske. Nažalost slabije od prve sezone.

Budem videl, mozda meni budu 🙂