Na polovici druge sezone Sopranosa sam. Morao sam krenuti gledati nakon vaših komentara. I točno vidim što pišeš Fićo; kod većine krimi-serija pamtiš radnju, twistove, akciju, individualne scene. Ovdje su to likovi i njihov karakter. Ne nužno pojedine scene s njima, već način života, govora, ponašanje, sve pojedinosti. Ne mogu izdvojiti nijednu epizodu kao najdražu dosad (osim možda Full Leather Jacket koju sam sad pogledao i odlična je), jer čar je u tome da ti se jednostavno ovi ljudi urežu u pamćenje gotovo kao da ih osobno poznaješ. Pitanje je koliko će mi se svidjeti ukupna serija ali jako velike šanse su da će mi postati vrlo draga.
TV serije (općenito)
ThaUrban Jako teško pitanje.
Ma Paulie i Uncle Sil su najjači
Paulie mi je isprva bio najljigaviji, al sad me nasmije kad izvali neku svoju bombu.
Al stvarno svaki lik ima ono nešto, čak i ovi sporedni.
Došla 4. sezona Castlevanije. Znam što radim iduća 3 sata.
Stigla druga sezona Love, Death & Robots, ali nažalost samo 8 epizoda (prva je imala 18) koliko vidim
Da, ne znam je li slučaj da nisu imali ideja ili šta, ali baš s 18 na 8 mi je malo previše.
Traju li barem po pola sata? I ja bih radije da ih je više i da traju kraće jer obično promijene i stil animacije, setting i ostalo, ali što je, tu je.
Pogledao sam seriju Ted Lasso
10 epizoda po cca 30 min.
U jednom danu tj komadu, znači preko 5h gledanja
Super light serija, lagana za gledanje i zanimljiva ako joj pristupite s light očekivanjima.
Radnja se vrti oko Teda, trenera američkog nogometa, koji iz USA dođe u Englesku, trenirati Premiership nogometni klub.
Čekirajte ako vas zanima nešto takvo....