14.04. - dakle za cca 2 tjedna kreće 4. sezona serije Orphan Black. Ne očekujem ništa jer mi je treća sezona bila meh, dok su prve dvije razvalile.
TV serije (općenito)
Uff,kakva je to serija,moral bi opet pogledat.
Banshee is baaaaaaaaaaaaaack <3 <3 <3
Banshee is baaaaaaaaaaaaaack <3 <3 <3I to na kakav način!
Pratio sve trailere, ali ovo je bilo Nisam uopće očekivao onakav početak za Rebeccu.
Pogledat ću čitavu seriju još jednom kad završi 4. sezona.
----------------------------------------------------------------------------------
Ima nekoga da mi kaže kakav je Spartacus Blood and Sand?
Jeben pocetal Banshee-a,cekam da Hood podivlja i da sranja pocnu
Fringe
Bio malo posustao s gledanjem, pa sam sada nastavio.
Sada sam na desetoj epizodi druge sezone i dosta sam zadovoljan kako se serija razgranjuje.
Bila mi odvratna ova epizoda s onim crvima od metar i pol...
Nekada stvarno mi teško serija sjeda na želudac s nekim epizodama.
Ovu s crvima baš sam taman neko jelo pojeo i evo bljuć. xD
CroZac_Drake
Jesi pogledao Shameless?
CroZac_DrakeNisam, čekao sam da sve izađe. Danas je zadnja došla kolko znam.
Jesi pogledao Shameless?
Trebao bi sad sve to lagano u komadu, al moram vidjet dal ću stić sad.
Ti?
Ako jesi, komentari?
Nisam, čekao sam da sve izađe. Danas je zadnja došla kolko znam.Yup, gledao sam tjedno.
Trebao bi sad sve to lagano u komadu, al moram vidjet dal ću stić sad.
Ti?
Ako jesi, komentari?Ma štanga. Javi se kad pogledaš. :
Gleda se Better Call Saul. Nije Breaking Bad niti treba biti. Dovoljno je super serija sama po sebi i nadam se da će imati još barem tri sezone minimalno.
Morao sam se nadovezati da sam i ja nedavno krenuo sa Saulom i jako je dobar, zabavan i šaljiv, a opet napet i intrigantan. Jako jako dobar combo. Prvu sezonu riješio časkom, upravo se bacam na 3. epizodu 2. sezone.
Btw. dal je gledao tko Homeland nakon 2. sezone ? Finiširao sam drugu pred 3 godine i razmišljam si dal da se vratim tome, pa ono, dal se isplati ?
Također, jesu li se Vikinzi išta popravili ? 3. sezona mi je bila toliko dosadna da sam prekinuo na 6. epizodi i nikada nastavio.
Također, jesu li se Vikinzi išta popravili ? 3. sezona mi je bila toliko dosadna da sam prekinuo na 6. epizodi i nikada nastavio.Iskreno, ne znam. Daleko je to od loše napisane serije, ali ponekad ju muči spori tempo. Moja najveća zamjerka je kuda vode Ragnara što se pisanja tiče. Savjetujem ti da pogledaš 3. sezonu do kraja pa sam odlučiš želiš li dalje.
Jel se mozda ocekuje u jednom trenutku BCS-a da se prica pocne krizat s onom BB-a pa vidimo i neku staru gardu tipa Heisenberg/Pinkman?
Ja sam to poceo gledat cim je izasla, ali nemrem ja tak pratit serije, pricekat cu da bar 3,4 sezone budu vani. Ali tih par epizoda je bilo fenomenalno.
Morao sam se nadovezati da sam i ja nedavno krenuo sa Saulom i jako je dobar, zabavan i šaljiv, a opet napet i intrigantan. Jako jako dobar combo. Prvu sezonu riješio časkom, upravo se bacam na 3. epizodu 2. sezone.Mora da je telepatija u điru jer sam taman i ja na toj epizodi stao a prva sezona riješena u 2 dana.
Ja se nadam da će se neke stvari križat s radnjom BB-a al imam dojam da do toga tek treba doći kasnije. After all, Mike je tu, Tuco (meksički diler).. Samo imam dojam da Jimmy odnosno Saul mora u poptunosti postat kriminalni odvjetnik so to speak
Yakuza_stinger
Better Call Saul je itekako povezan sa BB-om.
On je prequel BB-a.
Odlično mi je što se pareleno sa Saulov-om pričom prati i Mike-ova priča.
On mi je u BB-u bio jedan od najboljih likova čiji me kraj definitivno razočarao.
Jedna od rijetkih stvari u BB-u što su mogli po meni puno bolje riješiti.
Lik je živa legenda 8)
Ma ja sam se više referirao na filipovo pitanje oko toga oće li u BCS doći Walter i Jesse i tako to. Bilo bi zgodno da dođu ali po nekoj logici to bi očekivao tek u trećoj ili četvrtoj sezoni ako će ih naravno bit. Tek kad Jimmy (Saul) skroz pusti ideju "do the right thing" i postane u potpunosti tip odvjetnika kakav je u BB-u. A čim sam vidio Mikea na naplatnoj kućici na parkingu, znao sam da će morat ispričati i njegovu priču, i to su baš super napravili. Šteta za onakav kraj u BB-u.
Ako proguraš 3. sezonu koja i nije nešto (najmanje dobra od svih) čeka te pregenijalna 4. sezona radi koje se definitivno isplati istrpit tu 3.
Btw. dal je gledao tko Homeland nakon 2. sezone ? Finiširao sam drugu pred 3 godine i razmišljam si dal da se vratim tome, pa ono, dal se isplati ?
Iako i 3. sezona je zapravo odlična, ali tek u drugoj polovici.
5. sezonu još nisam gledao tako da ne mogu komentirat.