jeedah

Meni je na youtubeu iskocilo bilo tako sad dozna za nju.

Ima je na Disneyu za gledati.

Obozavan je i uvik se nadan da ce negdi doci nova sezona mada serija ima kraj ali nada je uvik tu.

Fenix opet ja s Adolescence, morao sam još jednom pogledat treću epizodu. Mali je rasturio, a koliko vidim prvi put u životu glumi. Nadam se da će osvojit neku nagradu, mora

Fenix Da mini serija kako se kaže KIDA.

Nisam dulje vrijeme gledao ovako realan naslov s ovako dobrom glumom.

Šteta da nema više ovako kvalitetnih naslova zadnjih godina.

Tzereen

Ja i žena 2 put kretali gledati seriju i nije kliknulo.

Možda krenemo opet pa bude treca sreca kad je toliko hvaljena.

Tzereen

Užas.

U smislu sad moram čekat treću sezonu…

Ono nije Helly nego Helena jel tako? Drolja.

wooddiebone

Mislim da nju više ni nećemo vidjeti. Helly će pregaziti Helenu. Jer nju i ćale preferira.

Tzereen

Nekak sumnjam. Da stari ju preferira, al još uvijek im je Helena najbolji asset za manipulaciju Marka S i mislim da se to i dogodilo. Zašto bi Helly došla po njega nakon kaj ga je upravo ona nagovorila da pomogne outtie Marku? A i ako sam dobro shvatio, nije se čuo ping na liftu kad je došla u ured i to bi bio pokazatelj da Helly više ne postoji postoji i da se Helena ubacila na severed floor bez transformacije.

Fenix slazem se u potpunosti, ali mene je zadnja minuta i zadnja recenica posljednje epizode totalno rastepla na komadice, strasno iskustvo i wake up call za sve roditelje tinejdzera.

Danas izašle prve dvije epizode, The Studio, fora i prilično zabavno.

renda danas je tek premijera.

Ma znam da je, al za Secret Level smo znali dosta ranije.

Brijac šta nije ovo spinoff od mythic Questa koji već ima 4 sezone?

Imam godišnji do sredine 5 mj pa dam se uhvatio malo gledanja šta sam propustio u zadnje vrijeme.

• Severance druga sezona je zbilja odlična
          • Star Trek Strange New Worlds mi je iskreno tame uz rame sa Severance po pitanju kvalitete i produkcije. Nažalost rijetko koja serija uspije emulirati osjećaj “originalnih” serija ali ovo ne da je pogodilo srž već je čak i unaprijedilo formulu. Serija koja se zbilja ne smije propustiti.
          • Suits: L.A. Je spinoff originalnog Suits-a sa malo drugačijom formulom koja nije jednako dobra kao original ali opet dovoljno dobra da te zakači.

DarkPunisher

Plaćeni 😜

Giphy - Kids Swag GIF

Ma radim sezonski pa sam slobodan tako dva puta godišnje po par mjeseci ironično kao na brodu

Tzereen šta nije ovo spinoff od mythic Questa koji već ima 4 sezone?

Iskreno nikad čuo ni za Mythic Quest, ali koliko vidim google kaže da jest.