Midnight Mass

Giphy - michael fassbender perfection GIF

Ma dobar je Midnight Mass, ali ima dosta bespotrebnih monologa koji ne vode ničemu, di sam doslovno odzoniro dok nije protagonist prestao pričati. Ostalo sve super od likova do cijelog settinga, ali dam se kladit da jedna cijela epizoda kumulativno pada na monologe likova i kad mislim da će prestat još jedan udisaj i nastavi se.

Tzereen upravo to, jedan od kvalitetnijih scenarija u zadnje vrijeme

Samo tu treba još malo ekspoziciju poštelat i kroz color filtere protjerat i bilo bu fajn.

Nažalost za mene Midnight Mass ima za 0.2 ocjenu nižu od prihvatljivog 😆

Brijac a kolka ti je prihvatljiva ocjena? 6,9?

Edit:
      ili sam skroz krivo shvatio tvoju izjavu?
      Nije da si joj ti dao 0,2 nižu ocjenu od tebi prihvatljive, nego na IMDB-u ima manje od tebi prihvatljive ocjene da je uopće počneš gledat?

Brijac da, taman sam editirao post... Ja sam shvatio da joj ti daješ toliko nižu.

😃
        😃
        1 / 2
        Ali ne povodi se za IMDB-om. Slušaj nas!

Edit još jednom:
        Btw, ljudi, ko nije neka pogleda BoJack Horsemana. Jedna od najboljih serija ikad. Jebena lektira.

Ne mogu si dozvoliti da gledam nešto s ocjenom ispod 8 kad imam serija na listi s ocjenom iznad 8 za sljedećih 10 godina. Možda jednog dana dođe na red, ali u ovom trenutku nažalost ne.

ThaUrban

Znači originalna serija je smetje, FTWD još veće smetje, a onaj World Beyond kriminalno smetje i oni idu još snimat. Mogu nekako prožvakat da ljudi još uvijek gledaju original jer gledaju od početka, al da neko gleda ove nove.. to mi nije jasno.

herc a majko mila vec mi se gadi, sad kad Aragorn nogira Arwen i zaljubi se u Faramira

Nadam se da će biti crnih patuljaka s velikim pišulincima.

Bit će niskih vilenjaka i visokih patuljaka.

Isto tako, vilenjaci će bit dlakavi, a patuljci ćosavi.

Gandalf će bit crna žena. Legolas će biti azijat tekućeg spola. Balrog će izgledat kao leptir. A Elrond će biti transgender transrace hobbit.

Ova sranja mi sve više idu na onu stvar.

Ma vi ste svi homofobi

Nismo, nego nas je strah "jakih žena" i nismo sigurni u svoju seksualnost, zato ovako xyz-fobno i zatucano reagiramo, nema drugog objašnjenja.

4-ta sezona Case de Papel nije na onoj razini prijašnje 3 koje su me držale prikovanim za ekran, al nije ni blizu nekog negledljivog smeća kak se moglo očekivat po komentarima.

Previše seruckaju sa ljubavnim subplotovima, i jebeni Arturo ždere živce u svakoj sceni, nije ni radnja sad nešto wow, ali opet je dovoljno zanimljivo i napeto da održava interes.
        Likovi i dalje "lajkabilni", novi (i "naši" i njihovi) su sasvim oke.

Upravo završil šestu epizode i eto, pas mater... Skoro mi suze krenule.
        Kad tak reagiraš, onda znaš da su napravili nekaj dobro čim su ti likovi tak prirasli srcu.

StarFox_N slažem se, vrhunska serija. Šogorica mi je Kolumbijska pa onda povremeno saznam i neke stvari, ajmo reći, iz prve ruke 😀

Picek Šogorica mi je Kolumbijska

Kolumbijska što? Predsjednica? 😃

Picek Šteta što će biti zadnja sezona. Nije mi na razini originalnih Narcosa, ali je i dalje vrhunska krimi serija.

Ja nisam znao kaj bi krenuo gledat nakon lignje i polnoćke, pa gledam Belgijsku - Into the Night.
              Ne znam kaj bi rekao. Meni je zabavna i smiješna, ali ne bih je preporučio svakom. Naivna je i bedasta. 😃

Skellington misliš na Narcos sezone s Escobarom? Jer koliko mi se čini ima još jedna serija s Escobarom ili nešto slično (Life with Pablo ili tako nešto)

Išao sam malo istražiti i sad vidim da je The Life of Pablo album Kanye Westa, ne znam kakav moždani me sašio da sam napisao tako nešto 🤣

Skellington Treća sezona originalnih Narcosa je sa Cali kartelom. Ja sam taman evo prije tjedan-dva pogledao prve 2 sezone (po treći put) sa Escobarom, budem i Cali drugi put, a Mexico sam pogledao samo prvu sezonu dosad. Kad Mexico završi onda riješim to brzo.

Sinoć pogledao prvu epizodu Squid Gamea.
                  Sviđa mi se. Za vikend ću pogledati ostatak.
                  Kako je dobra ona mala korejka ( prevarantica). Isuse koje usne ima.