TV serije (općenito)
Ajme krenuo sam i Silo sada dok čekam Severance finale.
Al ovaj Apple zna radit serije.
I Silo i Severance su remek dijela, Severance bi čak nazvao generacijskom serijom.
Slazem se, odlicni i Silo i Severance! Puno se prica i o Adolescence ali nismo jos poceli gledati.
To defintiivno ide slijedece, Severance je sad gotov u petak, sa malom gledamo Yellowjackets koji je isto fora a onda cemo i Adolescence.
Meni adolescence razocaranje. Dobra gluma, dobra prva epizoda, ostalo teski smor. Definitivno overhyped
- Uređivano
Miro meni je zasad jako dobra. Neznam kako mi je promakla. Gledam pirat verziju pa vidim da se iza Mayansa emitirala na Showtimeu. Bio sam bolestan proslih tjedan i pol pa sam bauljao po bespucima youtubea da bi mi se scene iz te serije pocele pojavljivat. I onda ko za vraga par dana kasnije su na Index hr napisali clanak o seriji.
- Uređivano
Fenix Da mini serija kako se kaže KIDA.
Nisam dulje vrijeme gledao ovako realan naslov s ovako dobrom glumom.
Šteta da nema više ovako kvalitetnih naslova zadnjih godina.
Bez spojlanja ostalima, kako ste zadovoljni s finalom Severance?
- Uređivano
Mislim da nju više ni nećemo vidjeti. Helly će pregaziti Helenu. Jer nju i ćale preferira.
Nekak sumnjam. Da stari ju preferira, al još uvijek im je Helena najbolji asset za manipulaciju Marka S i mislim da se to i dogodilo. Zašto bi Helly došla po njega nakon kaj ga je upravo ona nagovorila da pomogne outtie Marku? A i ako sam dobro shvatio, nije se čuo ping na liftu kad je došla u ured i to bi bio pokazatelj da Helly više ne postoji postoji i da se Helena ubacila na severed floor bez transformacije.