- Uređivano
Mislim da nju više ni nećemo vidjeti. Helly će pregaziti Helenu. Jer nju i ćale preferira.
Mislim da nju više ni nećemo vidjeti. Helly će pregaziti Helenu. Jer nju i ćale preferira.
Nekak sumnjam. Da stari ju preferira, al još uvijek im je Helena najbolji asset za manipulaciju Marka S i mislim da se to i dogodilo. Zašto bi Helly došla po njega nakon kaj ga je upravo ona nagovorila da pomogne outtie Marku? A i ako sam dobro shvatio, nije se čuo ping na liftu kad je došla u ured i to bi bio pokazatelj da Helly više ne postoji postoji i da se Helena ubacila na severed floor bez transformacije.
https://www.imdb.com/title/tt24512588/ - Side Quest
Od kud je ovo isplivalo. Ako je netko gledao javite dojmove.
Danas izašle prve dvije epizode, The Studio, fora i prilično zabavno.
Imam godišnji do sredine 5 mj pa dam se uhvatio malo gledanja šta sam propustio u zadnje vrijeme.
prayer Kakav je to godisnji bogtemazo
Plaćeni
Ma radim sezonski pa sam slobodan tako dva puta godišnje po par mjeseci ironično kao na brodu
Pogledana Sezona 2 Severance-a, nastavili gdje su stali, sada treba čekat treću. Drago mi je da nije opala u kvaliteti i jako dobra sezona s naglaskom na neke epizode koje su bile remek djela. Chikhai Bardo i zadnja lagano.
Također pogledan Reacher Sezona 3, isti tempo, meni dosta bolja sezona od druge i brutalnija čak bi rekao s boljom radnjom i tematikom. Glavni glumac standardno jako dobar.
Adolescence 10/10
Druga i cetvrta epizoda su malo slabije ali kao komplet cudo.
Treca epizoda je perverzija i ovaj mali mora dobiti neke nagrade jer je odglumio za vise od 10
Gledam Ripleya, nisam ni znao da su rimejkali film. Zasad na trećoj epizodi mi je i bolje, sve mi paše, ali sam način snimanja (kako se to stručno kaže?) je top