Možda sam malo pretjerao, ali eto već spomenuti RoP. Boysi isto nisu što su bili, 4. sezona mi je stvarno prosjek. Ove vijesti s James Bondom isto ne obećavaju. Fallout je s druge strane super, no bili su mi i Boysi.

Tak da ono, možda sam pretjerao, ali oprezan sam kad se najavi da su se oni nečeg uhvatili.

DarkPunisher jer je Frenchy bipsic odjednom, mislim i meni je to smjesno, ali nije zbog toga sjebana serija.

Ma radnja je nikakva u seriji. Zadnju sezonu se ništa nije dogodilo. Svi magično prežive, a pola ih je imalo priliku i trebalo umrijeti.

prayer gleda se i to, bez brige, ali se pazi sad, moze gledat vise serija odjednom😦

prayer možda nešto najbolje na malom ekranima od Leftoversa.

Ali nije na Primeu.

Ajme krenuo sam i Silo sada dok čekam Severance finale.

Al ovaj Apple zna radit serije.

I Silo i Severance su remek dijela, Severance bi čak nazvao generacijskom serijom.

Slazem se, odlicni i Silo i Severance! Puno se prica i o Adolescence ali nismo jos poceli gledati.

moschus Adolescence je jedna izuzetno vrhunska serija, snimljena perfektnim one shotom, odglumljena jos bolje, jedna od onih serija koja te dobro stepe.

To defintiivno ide slijedece, Severance je sad gotov u petak, sa malom gledamo Yellowjackets koji je isto fora a onda cemo i Adolescence.

Meni adolescence razocaranje. Dobra gluma, dobra prva epizoda, ostalo teski smor. Definitivno overhyped

Jel se i vama ovaj budalaš poceo pojavljivat u algoritmu 😀

Mr.Inbetween

Dobra je ova krimi australska serija. Odlican glavni lik. Dosta su kratke epizode kao u nekom sitcomu pa i nema bas puno epizoda po sezoni. Bas je zabavna za pogledat uz crni humor zna bit i dosta mračna.

Miro meni je zasad jako dobra. Neznam kako mi je promakla. Gledam pirat verziju pa vidim da se iza Mayansa emitirala na Showtimeu. Bio sam bolestan proslih tjedan i pol pa sam bauljao po bespucima youtubea da bi mi se scene iz te serije pocele pojavljivat. I onda ko za vraga par dana kasnije su na Index hr napisali clanak o seriji.

jeedah

Meni je na youtubeu iskocilo bilo tako sad dozna za nju.

Ima je na Disneyu za gledati.

Obozavan je i uvik se nadan da ce negdi doci nova sezona mada serija ima kraj ali nada je uvik tu.

Fenix opet ja s Adolescence, morao sam još jednom pogledat treću epizodu. Mali je rasturio, a koliko vidim prvi put u životu glumi. Nadam se da će osvojit neku nagradu, mora

Fenix Da mini serija kako se kaže KIDA.

Nisam dulje vrijeme gledao ovako realan naslov s ovako dobrom glumom.

Šteta da nema više ovako kvalitetnih naslova zadnjih godina.