Jel se i vama ovaj budalaš poceo pojavljivat u algoritmu 😀

Mr.Inbetween

Dobra je ova krimi australska serija. Odlican glavni lik. Dosta su kratke epizode kao u nekom sitcomu pa i nema bas puno epizoda po sezoni. Bas je zabavna za pogledat uz crni humor zna bit i dosta mračna.

Miro meni je zasad jako dobra. Neznam kako mi je promakla. Gledam pirat verziju pa vidim da se iza Mayansa emitirala na Showtimeu. Bio sam bolestan proslih tjedan i pol pa sam bauljao po bespucima youtubea da bi mi se scene iz te serije pocele pojavljivat. I onda ko za vraga par dana kasnije su na Index hr napisali clanak o seriji.

jeedah

Meni je na youtubeu iskocilo bilo tako sad dozna za nju.

Ima je na Disneyu za gledati.

Obozavan je i uvik se nadan da ce negdi doci nova sezona mada serija ima kraj ali nada je uvik tu.

Fenix opet ja s Adolescence, morao sam još jednom pogledat treću epizodu. Mali je rasturio, a koliko vidim prvi put u životu glumi. Nadam se da će osvojit neku nagradu, mora

Fenix Da mini serija kako se kaže KIDA.

Nisam dulje vrijeme gledao ovako realan naslov s ovako dobrom glumom.

Šteta da nema više ovako kvalitetnih naslova zadnjih godina.

Tzereen

Ja i žena 2 put kretali gledati seriju i nije kliknulo.

Možda krenemo opet pa bude treca sreca kad je toliko hvaljena.

Tzereen

Užas.

U smislu sad moram čekat treću sezonu…

Ono nije Helly nego Helena jel tako? Drolja.

wooddiebone

Mislim da nju više ni nećemo vidjeti. Helly će pregaziti Helenu. Jer nju i ćale preferira.

Tzereen

Nekak sumnjam. Da stari ju preferira, al još uvijek im je Helena najbolji asset za manipulaciju Marka S i mislim da se to i dogodilo. Zašto bi Helly došla po njega nakon kaj ga je upravo ona nagovorila da pomogne outtie Marku? A i ako sam dobro shvatio, nije se čuo ping na liftu kad je došla u ured i to bi bio pokazatelj da Helly više ne postoji postoji i da se Helena ubacila na severed floor bez transformacije.

Fenix slazem se u potpunosti, ali mene je zadnja minuta i zadnja recenica posljednje epizode totalno rastepla na komadice, strasno iskustvo i wake up call za sve roditelje tinejdzera.

Danas izašle prve dvije epizode, The Studio, fora i prilično zabavno.

renda danas je tek premijera.

Ma znam da je, al za Secret Level smo znali dosta ranije.

• Tzereen

•  
              •  
              •  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Brijac šta nije ovo spinoff od mythic Questa koji već ima 4 sezone?

Imam godišnji do sredine 5 mj pa dam se uhvatio malo gledanja šta sam propustio u zadnje vrijeme.

• Severance druga sezona je zbilja odlična
              • Star Trek Strange New Worlds mi je iskreno tame uz rame sa Severance po pitanju kvalitete i produkcije. Nažalost rijetko koja serija uspije emulirati osjećaj “originalnih” serija ali ovo ne da je pogodilo srž već je čak i unaprijedilo formulu. Serija koja se zbilja ne smije propustiti.
              • Suits: L.A. Je spinoff originalnog Suits-a sa malo drugačijom formulom koja nije jednako dobra kao original ali opet dovoljno dobra da te zakači.