- Uređivano
Brijac da, ali nisu sve top. Americans gledao, dobra. Band of brothers sam se sjetio kasnije. Sopranos gledao. Chernobyl gledao. When they see us, nisam.
Brijac da, ali nisu sve top. Americans gledao, dobra. Band of brothers sam se sjetio kasnije. Sopranos gledao. Chernobyl gledao. When they see us, nisam.
X Files
herc nije mi u top serija. Čudi me da nitko nije spomenuo the man in the high castle. Odlična produkcija i jako interesantna serija .
Mentalist, Dexter, Castlevania, Terror, Stranger Things
JoelDrake Jel pogledo ko prvu epizodu Rick & Michonne?
Ja sam sa TWD stao negdje sezonu nakon sto je Negan dosao jer mi je postalo maltene negledljivo, a Rick mi je uvijek bio brutalan lik i zapravo me zanima kak ce njegova prica zavrsit.
The Walking Dead The Ones Who Live prva epizoda je izvrsna. Shogun prve dvije epizoda su izvrsne.
Nikad dosta Farrella.
Gledam ovaj Beef. Pa fakat je odlična serija. Baš otkriće. U neku ruku podsjeća na Barry. I komično, ali i tragično. A u biti, sve istinito.
Ja sam baš nedavno pogledao prvu sezonu Ted-a. Nisam mislio da će uspjeti ali ovo je nešto najbliže što se može doći IRL Family Guy ili American Dad što se dinamike tiče. Gluma je super i likovi su jako simpatični i vrlo dobro odrađeni. Sezona je u tren prošla, svakako preporučujem!
Gledajte Shogun. To je sve.