7 dana kasnije

Nadam se da je ovo istina

IGN i istina su prečesto dijametralno suprotni pojmovi. Al vjerojatno je dovoljno dobro da se pogleda.

Moja top lista serija, ne nužno redoslijedom kojim pišem:

Person of Interest
Fargo
Star Trek Voyager, DS9, TNG i TOS
Black Adder
Travelers
24
Suits
True detective 1. sezona
Another Life
24
Squid game
Lexx the dark zone
Black Mirror(neke epizode)
Love, Death, Robots
Monty Phyton
Twin Peaks
Stargate
Edgerunners
Band of Brothers
The Man in the High Castle

Mozda netko ima kakvu preporuku na osnovu ovoga? Malo me razocarao kraj TD season4 , nisam mjesecima pogledao niti jednu seriju, navuku me i onda… bezidejan, sterilan i safe kraj

somethingwrong Previše širok prostor si ostavio, ali s obzirom da si stariji i na osnovu navedenog pitam se gdje su na toj listi X Files i Lost, odnisno jesu li s razlogom van liste, lol? Ali kontam da bi ti se od relativno novijih svidio Expanse i Mr.Robot, možda Westworld i za komediju Orville (barem prve sezone za te dvije). Ovo što je stavio Punisher je must bez obzira na preferenciju žanra.🤣

Zero uh da, zaboravio sam Punishera i x files iako su mi samo rijetke epizode bile dobre. Lost mi se svidjelo samo dok je bilo neke misterije. Orville sam gledao, nije mi nešto, iako je ok. Westworld probso, nije išlo. Expanse sam zaboravio. Predobra

Edit: zaboravio dvije od top 10: Man in High Castle i Band of Brothers

DarkPunisher rijetkost valjda, ali nikad nisam došao do gledanja breaking bada i better call saul. To bi mogao. Iako više vučem na SF

Tuhy 24 ponovljeno dvaput.

HaHa-Ha-Ha, nisam ni skužio. Aj pogledat ćemo i što je banshee

Breaking Bad, Better Call Saul, The Sopranos, Boardwalk Empire, The Wire, Narcos, Sherlock, The Americans, Chernobyl, Band of Brothers, When They See Us.. fali ti hrpa toga.

Brijac da, ali nisu sve top. Americans gledao, dobra. Band of brothers sam se sjetio kasnije. Sopranos gledao. Chernobyl gledao. When they see us, nisam.

herc nije mi u top serija. Čudi me da nitko nije spomenuo the man in the high castle. Odlična produkcija i jako interesantna serija .

JoelDrake Jel pogledo ko prvu epizodu Rick & Michonne?

Ja sam sa TWD stao negdje sezonu nakon sto je Negan dosao jer mi je postalo maltene negledljivo, a Rick mi je uvijek bio brutalan lik i zapravo me zanima kak ce njegova prica zavrsit.

JoelDrake taman pogleda prvu epizodu, ima na disney+, odlicno, briljantan score sasvim zasluzen, jedva cekam odradit Dune u kinu pa da mogu drugu

Blitz ima na disney+

I samo tako napokon idem isprobati i taj servis.

Fico

Ako te zanima možeš preko VPN-a i mobitela kupiti godinu dana za 20-30€. Ovo mi je druga godišnja pretplata i mogu reći da ima dosta kvalitetnog sadržaja. Nema toliko puno stvari kao Netflix ali ono što ima je jako dobro!