Brijac Breaking Bad, Better Call Saul, The Sopranos, Boardwalk Empire, The Wire, Narcos, Sherlock, The Americans, Chernobyl, Band of Brothers, When They See Us.. fali ti hrpa toga.
somethingwrong Brijac da, ali nisu sve top. Americans gledao, dobra. Band of brothers sam se sjetio kasnije. Sopranos gledao. Chernobyl gledao. When they see us, nisam.
somethingwrong herc nije mi u top serija. Čudi me da nitko nije spomenuo the man in the high castle. Odlična produkcija i jako interesantna serija .
DarkPunisher JoelDrake Jel pogledo ko prvu epizodu Rick & Michonne? Ja sam sa TWD stao negdje sezonu nakon sto je Negan dosao jer mi je postalo maltene negledljivo, a Rick mi je uvijek bio brutalan lik i zapravo me zanima kak ce njegova prica zavrsit.
Blitz JoelDrake taman pogleda prvu epizodu, ima na disney+, odlicno, briljantan score sasvim zasluzen, jedva cekam odradit Dune u kinu pa da mogu drugu
prayer Fico Ako te zanima možeš preko VPN-a i mobitela kupiti godinu dana za 20-30€. Ovo mi je druga godišnja pretplata i mogu reći da ima dosta kvalitetnog sadržaja. Nema toliko puno stvari kao Netflix ali ono što ima je jako dobro!
prayer Brijac Sumnjam, ali to je dosta dobar deal s obzirom da je mjesec pretpostavljam nekih 10€ i još imaš 4 streama pa možeš dijeliti sa svojima. Evo baš sam nedavno završio na njemu It’s Always Sunny in Philadelphia, po meni se isplati te novce dati samo za to. Bas odličan servis
prayer Brijac Pa kad sam ja radio prošle godine me je ispalo 20 eura, pa sam pretpostavio da sada ne košta puno više. Ove godine sam dobio besplatno godinu dana od svog operatera tu.
Brijac prayer Aha aha, da, povećali su nešto cijene, ali kao što si gore rekao, 40€ je i dalje top cijena za godinu dana kad se podijeli na četvero.
Sterlok The Walking Dead The Ones Who Live prva epizoda je izvrsna. Shogun prve dvije epizoda su izvrsne.
Tzereen Gledam ovaj Beef. Pa fakat je odlična serija. Baš otkriće. U neku ruku podsjeća na Barry. I komično, ali i tragično. A u biti, sve istinito.