Fico Kao što sam rekao. Nije must watch ali ima svojih kvaliteta.

Uzmi u obzir da sam ja ljubitelj Japana i Yakuza pa sam malo pristran.

Fico Jesam i bio mi je odličan.

Vidio sam da je krenula druga sezona.

Čekam da sve epizode izađu i uzeti ću Max na mjesec dana samo radi te serije.

StarFox_N I ja cu isto tako. Imam kritike, ali bas sjeda ta Tokyo 90-e atmosfera.

Tokyo Vice

Nakon odlične prve epizode u režiji Michaela Manna pogledao sam i sve ostale epizode, ali ni jedna mi nije bila na razini te prve. Dobra serija svakako, dobio želju za reprizom Black Rain.

Sterlok Da, meni isto nista nije prvu nadmasilo. No ono sto me zadrzalo je ta atmosfera, to im je glavni adut. Yakuze i 90-e, bas je super podloga za audiovizualni aspekt, kad vec narativni steka.

Volio bi da je druga sezona u najmanju ruku na istoj razini, preferabilno bolja.

Halo S02E01 prvih 15 minuta možda jedna od najboljih akcijskih scena ikad 😃

Znam da ima puno hejta za Halo ali ono triba dat priliku sezoni 2 😃

Zadnja sezona The Umbrella Academy dolazi 08.08.!

Tokyo Vice

1. sezona 3. epizoda

Ovo postaje loše, više se fokusiraju na to tko koga hebe i koliko često nego na kriminalne organizacije, koje također postaju jako dosadne kao i sama policija. Brijem da ću odustati, sve manje me briga za likove. Također stalno iste lokacije, ured novinara/ured kriminalca/ured policije /noćni lokal.

7 dana kasnije

Nadam se da je ovo istina

IGN i istina su prečesto dijametralno suprotni pojmovi. Al vjerojatno je dovoljno dobro da se pogleda.

Moja top lista serija, ne nužno redoslijedom kojim pišem:

Person of Interest
          Fargo
          Star Trek Voyager, DS9, TNG i TOS
          Black Adder
          Travelers
          24
          Suits
          True detective 1. sezona
          Another Life
          24
          Squid game
          Lexx the dark zone
          Black Mirror(neke epizode)
          Love, Death, Robots
          Monty Phyton
          Twin Peaks
          Stargate
          Edgerunners
          Band of Brothers
          The Man in the High Castle

Mozda netko ima kakvu preporuku na osnovu ovoga? Malo me razocarao kraj TD season4 , nisam mjesecima pogledao niti jednu seriju, navuku me i onda… bezidejan, sterilan i safe kraj

somethingwrong Previše širok prostor si ostavio, ali s obzirom da si stariji i na osnovu navedenog pitam se gdje su na toj listi X Files i Lost, odnisno jesu li s razlogom van liste, lol? Ali kontam da bi ti se od relativno novijih svidio Expanse i Mr.Robot, možda Westworld i za komediju Orville (barem prve sezone za te dvije). Ovo što je stavio Punisher je must bez obzira na preferenciju žanra.🤣

Zero uh da, zaboravio sam Punishera i x files iako su mi samo rijetke epizode bile dobre. Lost mi se svidjelo samo dok je bilo neke misterije. Orville sam gledao, nije mi nešto, iako je ok. Westworld probso, nije išlo. Expanse sam zaboravio. Predobra

Edit: zaboravio dvije od top 10: Man in High Castle i Band of Brothers

DarkPunisher rijetkost valjda, ali nikad nisam došao do gledanja breaking bada i better call saul. To bi mogao. Iako više vučem na SF