maverick Velim, premalo je toga sta mi pase, i to je to. Ja sam zesci pobornik starih nastavaka i ako cu vec nesto ponovno odigrati, to ce biti FF6 ili nesto tog perioda, definitivno ne FF13, jebajga. Sjecam se da sam ga igrao na xboxu360 i da treci disk nije radio, moral sam cekati drugu verziju na torrentima da nastavim 🙂 Cak sam ga brzo i presao, ali jednostavno, ne, to mi nije dobra igra.

Da, graficki frca, Square je u FF-u uvijek izvlacio vise i bolje kod grafulje.

Mislim da sam za mjuzu povezao koliko mi igra nije sjela i automatski stvorio averziju ka tome.

foggy a jbg necu te vise nagovarati iako smatram da bi imao drugacije misljenje o igri da ju sada igras, pogotovo kad traje susa igara kakve mi volimo.

maverick Kakva suša? Trailsi 4 u plejci, Monster Hunter Stories 2 ceka svoj red, Yakuze 3-5 u ormaru, pokupovao par na Ps storu jos 😃

Fali mindblown igara, sve su ovo filleri žanra i ostalih žanrova.

Teško da bi se išta promjenilo i da sad zaigram, još bi možda bilo gore jer sam ja gori i stariji sad 😃

foggy ja pak mislim da si gejmerski zreliji i da bi neke mane cak lakse sada provario pogotovo jer je combat turn based (sto volimo) cega je sve manje dns i fantastican te sto je mjuza vrh.
        Sto se tice linearnosti reci cu samo da volim kad se ne mogu izgubiti u igrama. Nista mi ne ide vise na zivce kad svako malo moram otvarati mapu jer kurca vise ne pamtim, a okolis je slican pa se nemas ni po cemu orjentirati. Ovako mozak na pasu i samo ravno ko konj. Takodjer na Gran Pulsu se igra otvori pa imas i vise slobode i one Hunt misije su kul, meni.
        E da! Lokacije u igri su predivne! Ljepse nego one u ff7r i ff15 zajedno.

maverick Vecinu sam ogulio tamo, slicna fora kao FFX gdje u Calm Landsu dobijes malo trckarat. Ali, FFX ima gradove, ljude, neke evente u tome, ovdje trcis 40h ravno i nista tim putem osim borbe nije dobro (meni). Obozavam linearnost i kad to zapakiraju kak spada, kad sve ima smisla i kad ti bude zanimljivo slusat random NPCa u gradu.

Mislim da dovrsavam Trailse ovaj vikend, pa se odmaram za NEO.

foggy a ja pak planiram kupiti box samo da igram ta dva ff u 4k i stabilnom framerate 😃
            Eto koliko me nove igre zanimaju da sam spreman kupiti konzolu radi onih 10 godina starih.

maverick Razumijem te skroz, i podržavam 🙂 Ja bi rado Lost Odyssey ponovio, možda i Blue Dragon, a možda i još jedno 30 starih hitova 😃 Zato i volim te Trailse, vuku na ta starija vremena, iako imaju svojih problema, ali eto, guštanje.

5 dana kasnije

@foggy Vesperia mi sve bolja! Ne vjerujem da sam dozivio normalnog main protagonista u jrpg koji se ne libi uprljati ruke i nije bogom dan i bezgresan. Ogroman lajk.

Zasto nemamo "Tales of" temu?

maverick Ehehehe, ajde fala kurcu 😃 Ja je volim, prirasla mi srcu, okinut cu i treci prelazak kad nadjem prvu rupu (naughty laugh).

Nemamo? Morat cemo imat 🙂

foggy napravi kad budes imao vremena/volje.

Za sad mi je cjeli cast odlican. Nevjerojatno.

kabegami Haha, ajme i to govno dobiva mobilnu inkarnaciju, kupi kablove, propadosmo do kraja

maverick Mislim da je, tko ce drugi propast do groba nego oni.

kabegami FFX je jos dobar, meni drag, X-2 te vec navodi na preispitivanje muskosti, a od ovog cemo dobit mozdani

e, oce i to na mobitele 😃

foggy FFX je jos dobar

Pokušavam ga zaboraviti, što više mogu.
                      Točnije, pokušavam zaboraviti cast... na razini su one "'kay" kurve iz Star Oceana.
                      A X-2... gameplay odličan, sve ostalo drlog žešči. Ono Rikku stenje, ona treća (nebitna) je neka nadrkana, a Yuna je poor man's Britney Spears sa rasponom glasa od pola oktave.
                      I na kraju, onaj Brother... tko god da je izmislio takav lik treba ga pošteno opizdit... nečim tvrdim.

Ispričavam se, uvatio me rant.

foggy e, oce i to na mobitele 😃

Da bar, onda ću bez razmišljanja zaobići. 😃

kabegami "'kay" kurve iz Star Oceana

HahahahHa, samo da se prestanem smijat, pa se vratim.

Kay kurva je najgori lik u videoigrama ikad haha, slazem se. Ja sam FFX igrao mlad i glup i volio sam ga jako 😃 Cringe je zesci da, ali nije mi to bitno, ima super stvari, Blitzbal ftw. i Auron pa po glavi. Igranje sa zenskicama i plesanje, ma joj... 😃
                        A Square stvarno vise nema ideja, prelose

kabegami bas sam prije mjesec dana odigrao ff10 ponovo i da, cast je meh, ponajvise zbog odvratnog engleskog voiceovera.
                          Ali ako i zaboravimo na njega i usredotocimo se na kvalitetu likova i kako su napisani, Aurona smatram kul, tihim i iskusnim likom koji ne prica gluposti, Yuna je jedan od najtragicnijih likova ikada i ima nekoliko scena sa njom koje su mi skoro suze na oci tjerale. Obozavam ju iako imam problema sa njom. Tidus je los, jedino sto je dobro je veza izmedju njega i Yune, bas je los, razina Vaan-a iz FF12, Lulu je kul, Kimari teski zaborav (Fran 2), Riku nit smrdi nit mirise, barem je zaduzena za malo pozitive i ima jedna scena s Yunom koja vrijedi svega, a Wakka je jebeni rasista, religijozni frik i najogavniji lik u povjesti jrpg-a. Prezirem ga vise nego Micah-a iz RDR2.