Dobro sad, loš...
Čuj, igra nije smeće, 6/10 jedva nategnuto, ali htio sam tu platinu jer... Gle, htio sam ju. Ne smatram se trophy hunterom, a ako pogledaš moju karticu vidjet ćeš da i nemam puno igara/platina, ne kupujem igre za koje čujem da imaju laganu platinu (Terminator, jelte), definitivno ne kupujem (kao neki) jedno te istu igru 3-4 puta (verzije iz svih krajeva svijeta) zbog isto toliko platina, ali me ''uzbuđuje'' rarity iz nekog razloga.
Ovdje možda i ne bih ganjao da se nisam osjećao ''ugoroženo'' - platina je common, 10%, znači skoro svako ju ima, a ja ne. E pa ne može to tako. Ali da, lovio sam tu platinu preko kur**; isto vrijedi i za Atelier Ayesha.
Ostale s guštom. Neke s većim, neke s manjim. Poludio sam sa Grand Kindgom; trebaju mi samo 2 trofeja, a jedan (sakupljaj zastave) mi je pojeo živce. Isto kao i Awakened Fate Ultimatum; potrošiš 30-40 sati u dungeonima samo da ti se RNG smiluje i udijeli ona 2 predmeta koja ti trebaju da popuniš Book i dobiješ platinu - i drek.
Rekoh, zaboravi. Od sada pa nadalje, samo guštanje. I onda mi dođe Xenoblade 2, lol.
Ali dosta o meni; sam sebi sam naporan.
Kojim se ovogodišnjim RPG-ima veselite, narode?