JRPG igre
- Uređivano
Morate mi oprostiti, ali na ovaj nacin sam sebe hajpam da zaigram obje opet i poklonim im stotinjak sati svoga zivota
sanzo Također i dan danas igra izgleda odlično. Čudo je šta su uspjeli napravit prije 2 generacije.
Djelom jer nije mrtvi Open world koji jako lose stari graficki. Pogledaj open world igre iz te ere, bljak.
- Uređivano
maverick Velim, premalo je toga sta mi pase, i to je to. Ja sam zesci pobornik starih nastavaka i ako cu vec nesto ponovno odigrati, to ce biti FF6 ili nesto tog perioda, definitivno ne FF13, jebajga. Sjecam se da sam ga igrao na xboxu360 i da treci disk nije radio, moral sam cekati drugu verziju na torrentima da nastavim Cak sam ga brzo i presao, ali jednostavno, ne, to mi nije dobra igra.
Da, graficki frca, Square je u FF-u uvijek izvlacio vise i bolje kod grafulje.
Mislim da sam za mjuzu povezao koliko mi igra nije sjela i automatski stvorio averziju ka tome.
maverick Kakva suša? Trailsi 4 u plejci, Monster Hunter Stories 2 ceka svoj red, Yakuze 3-5 u ormaru, pokupovao par na Ps storu jos
Fali mindblown igara, sve su ovo filleri žanra i ostalih žanrova.
Teško da bi se išta promjenilo i da sad zaigram, još bi možda bilo gore jer sam ja gori i stariji sad
- Uređivano
foggy ja pak mislim da si gejmerski zreliji i da bi neke mane cak lakse sada provario pogotovo jer je combat turn based (sto volimo) cega je sve manje dns i fantastican te sto je mjuza vrh.
Sto se tice linearnosti reci cu samo da volim kad se ne mogu izgubiti u igrama. Nista mi ne ide vise na zivce kad svako malo moram otvarati mapu jer kurca vise ne pamtim, a okolis je slican pa se nemas ni po cemu orjentirati. Ovako mozak na pasu i samo ravno ko konj. Takodjer na Gran Pulsu se igra otvori pa imas i vise slobode i one Hunt misije su kul, meni.
E da! Lokacije u igri su predivne! Ljepse nego one u ff7r i ff15 zajedno.
maverick Vecinu sam ogulio tamo, slicna fora kao FFX gdje u Calm Landsu dobijes malo trckarat. Ali, FFX ima gradove, ljude, neke evente u tome, ovdje trcis 40h ravno i nista tim putem osim borbe nije dobro (meni). Obozavam linearnost i kad to zapakiraju kak spada, kad sve ima smisla i kad ti bude zanimljivo slusat random NPCa u gradu.
Mislim da dovrsavam Trailse ovaj vikend, pa se odmaram za NEO.
https://www.siliconera.com/bravely-default-brilliant-lights-announced-for-mobile-devices/
Taman za našeg foggyja...
maverick Je je, Square je.
Ne znam, skroz su se pogubili i rade samo gluposti zadnjih par godina.
https://www.siliconera.com/final-fantasy-x-3-could-potentially-happen/
Recimo ovo... pa dosta je jedna (užasna) desetka, dvije su već previše, ovo.... ovo je patologija.
foggy FFX je jos dobar
Pokušavam ga zaboraviti, što više mogu.
Točnije, pokušavam zaboraviti cast... na razini su one "'kay" kurve iz Star Oceana.
A X-2... gameplay odličan, sve ostalo drlog žešči. Ono Rikku stenje, ona treća (nebitna) je neka nadrkana, a Yuna je poor man's Britney Spears sa rasponom glasa od pola oktave.
I na kraju, onaj Brother... tko god da je izmislio takav lik treba ga pošteno opizdit... nečim tvrdim.
Ispričavam se, uvatio me rant.
foggy e, oce i to na mobitele
Da bar, onda ću bez razmišljanja zaobići.