foggy Dana je najjačio dio igre meni, definitivno ona i njezine dionice, apsolutni vrh. Oružje joj je bomba, a i ona je zakon. Danu za precjenicu.
Svakako jedan od najsnažnijih likova u posljednjih nekoliko godina. Stvarno su podigli ljestvicu sa osmicom, ne znam hoće li to moći preskočiti.
@foggy Vjeruj mi, sličnog smo bili mišljenja a nakon Persone 5 ja više nemam niti jedan razlog da ne bi htio odigrati sve SMT naslove, Digital Devil Sage
Nastavimo ovdje.
Vidiš, DDS mi je bio odličan, koliko god da je bio težak. Ali recimo onaj Nocturne (kojeg svi iz nekog razloga vole i hvale) mi je toliko odbojan da sam nakon 10h igranja (encounteri su se događali svakih 10 koraka) ugasio, obrisao i nikad više nisam upalio. Sama pomisao da to učinim mi odmah aktivira žgaravicu, bol u trbuhu i cijelu paletu drugih probavnih smetnji. Naivno sam čak pogledao i trailer za HD verziju... otrčao sam buljiti u sunce, da izbriše i prepži taj užas.
S Personama je druga priča, one su mi ok igre (još su bolje dok sam ih plaćao 20kn/nisam ih plaćao) ali prije koju god sam pokrenuo P3 za PSP i smučilo mi se, tako da bih rekao da su mi one hit or miss (možda sam učinio i pogrešku što sam je pokrenuo odmah nakon Trails in the Sky SC).
Sa peticom ću pričekati, vidio sam da zna biti na akciji na storeu, pa možda uzmem kada odigram sve što me čeka.
Možda. Veliko možda. 😃