maverick sve 5. Moze biti stariji i od isusovog magarca kad mi izgleda teski prosjek spram nekih velikana. Mislim pricao si nesto za grafiku u xc reci, a ovo izgleda jos gore, a sad valja.
Ne sudim igru prije nego joj dam šansu. Samo neke koje su mi baš odbojne otpišem kad ih vidim. Ovo je Nihon Falcom, firma koja radi stare JRPG-e već hrpu godina, a to je ono što ja najviše volim i igram. Grafiku spominjem iz razloga da se spomene, a ne jer mene smeta. Jebe mi se za grafiku u igrama.
Na stranu velikane, to nije upitno i referenca, ovo je kao što sam rekao, dnevna doza JRPG-a.
kabegami Pa da haha, skačem nekud i odjednom dobijem epilepsiju haha. Stvarno su zdrljali taj dio igre, a svi ovi prije nastavci su baš bili solidni što se toga tiče, i jako tečni. Zbog kamere mi sve nekad ispada šlampavo. Probat ću danas još malo podesiti kameru.
sanzo Falcomove igre nikad ne izgledaju dobro, ali Dana je i unatoč tome među najboljim JRPG-evima generacije. Ne očekujem da je devetka na toj razini, ali svejedno će se odigrat.
Apsolutno. I mjuzu iz te igre mi malo tko može nadmašit. Devetka teško može do te razine, ali i da je razinu slabija, i dalje je to za mene obavezno i sigurno solidno iskustvo.
Mislim, što dalje, koju posluku porati 🙂 Pa ovo je muzika za sva vremena.