Nisam baš mjerodavan jer sam uglavnom hardcore kežualac i sve što mogu igram na easy, ali bome su neki bossovi gadni i na normal.
Hard je zapravo originalna (i jedina) težina koju je imala IOS verzija i sjećam se da sam pročitao jako puno komentara da je nesnosno teško. Neki su čak navodili da su skoro svi bossovi u drugoj polovici igre na razini superbossova. Final boss je, navodno, na hardu gadljivo težak (nisam dalje kopao da si slučajno ne spoilam). Uglavnom, zahtijevaju jako puno pripreme i taktiziranja a čak i tada može biti kobno.
Budu se malo bossovi nabildali kako napreduješ kroz igru i moraš paziti kaj radiš. Mene je jedan koknuo jer sam promašio namještanje pa nisam zahvatio sve što sam trebao i eto… jedna greška i ode sve u jednom krugu.
Ne znam zašto ali svaki put kad izađem na world map (u bilo kojoj igri) uvijek me strefe emocije i nostalgija. A Fantasian baš ima krasnu world map muziku… Ah, baš prava igra za nostalgičare. Nije savršena, već smo nešto i načeli gore ali bome mi je jako zabavna i dražesna. Još uvijek GOTY. 😃
herc
Tek sada ovo vidim. Definitivno jedan od najboljih RPG-ova koje sam odigrao ali ipak, mišljenja sam kao i foggy. Nekako mi se teško vratiti igri nakon toliko vremena, i to samo radi DLC-a. Ako me jednom uhvati želja za ponovnim odigravanjem, svakako ću strusiti i DLC, ali za sada sam okrenut prema novim (JRPG) horizontima..