Meni je DQ11 stajao dugo na cekanju.
Koja greska.
Na kraju 3 najbolja rpga ikad su FFX, Lost Odyssey i DQ11.
Meni je DQ11 stajao dugo na cekanju.
Koja greska.
Na kraju 3 najbolja rpga ikad su FFX, Lost Odyssey i DQ11.
Legendary_Hero
Šta sad opet moram gifove bacat?
Pa kad je dosadan. Zapravo, ono što me najviše odbilo i zbog čega sam odmah odustao je to što nema klasične ekipe već imaš samo unajmljene plaćenike, doslovce. Nigdje interakcije, nigdje ničega. Zato nikada nisam niti završio Octopath, iako mi je djelovao odlično.
DQXI je, s druge strane, bio jako dobar i držao me bome dugo, dovoljno dugo da počistim sve što je igra nudila. U III mi to fali i (za sada) ga ne želim dirati.
kabegami A on ti je igrao mozda samo DQ11, a i to je upitno jel je. I ja imam isti problem kao ti s dq3 ali igrao sam sve od 4 na dalje pa cu odigrati cim cijena padne. Dq9 je isto takav, nije mi to sjelo, jako zaboravna igra na kraju radi toga.
Jesi Romancing Sagu 2 Remake igrao? Isti problem iako mi je fajt toliko zanimljiv da mi drzi cijelu igru.
foggy Jesi Romancing Sagu 2 Remake igrao?
Nope, ogledavam ga, za sada iz sigurne udaljenosti. Ne znam ni sam što da zaključim iz viđenog. Nisam baš nešto posebno zagrijan, možda uberem na nekoj bijesnoj akciji, kad jednom bude (da budem siguran da me ne pojede buyer's remorse, jel).
Gledao sam i SaGa: Emerald Beyond ali mi se ne sviđa. Čudan mi je taj serijal i uopće nemam neki stav o njemu, ono, nit smrdi nit miriše. Igrao sam samo dvije Saga Frontier igre, znam da mi je prvi bio ok ali bilo je davno, ne sjećam se detalja. Dvojka je imala bogovski art ali to je sve čega se sjećam.
Ček, u prvom postu na koji sam reagirao gifom zapravo govoriš o DQ3? Onda ok, jer njega još nisam ni kupio. Zato šta šupci nisu izbacili izdanje sa steelbookom.
Ja sam mislio da govoriš o DQ11 kojeg sam odigrao 2 puta, Vanilla verzija mi je platinum milestone na PSNP-u, a uživao sam oba puta.
foggy E to je ok deal onda, meni se tesko vratit u igru gdje sam sve zivo odradio.
Slažem se ali ja cim vidin dlc padan i kupin ga, pokrenem igru i kukan da san sve zaboravio i koji kurac san uzimao dlc.
Naravno da san uzeo dlc za Blasphemous 2 jedva cekan da krenem i kukan di san sto san i zasto san
Igram Legend of Heroes: Trails of Cold Steel po peti puta (ne peti prelazak, već peto nastavljanje) na šestom sam poglavlju i mogu reći da sam konačno nakon 90+ sati nekako prihvatio koncept naracije i konačno uživam u igri. Eto, da i to mogu reći jel je igra rijetki JRPG za koji sam govorio kako je dosadan naslov i da mi se neda igrati.
Možda s godinama to dođe kad je čovjek stariji pa se zaželi promjene ili jednostavno uvidi kvalitetu u nečemu novom, kako god bilo, da, zadovoljan sam s igrom.
Legendary_Hero Možda s godinama to dođe kad je čovjek stariji pa se zaželi promjene ili jednostavno uvidi kvalitetu u nečemu novom, kako god bilo, da, zadovoljan sam s igrom.
Meni je bio slučaj da sam igrao dosta "modernih" RPG-a u jednom periodu, pa mi je Cold Steel došao onak kao najveće osvježenje ikad. Volim taj stari koncept igre, dobar combat, razrađene likove i malo drame. Doduše, mislim da su pretjerali s uvodom i satnicom koja ti treba da stigneš radnju iz Prologa.
Slažem se. Tek u chapter 6 uviđam da se priča pokrenula i da se nešto događa, iako to još uvijek sporo ide, ali prema prijašnjim poglavljima puno je bolje.
U japan iduce godine stize proširena verzija Yx: Proud Nordics, sa prepravitom pricom, mnostovom dodataka i novim setting, sta god to značilo.
Nešto slicno kao Persona 5 Royal mi se ovo cini i tko do sada nije odigrao Ys X (kao ja npr), bolje čekati na ovo.
kabegami jer mi se nekako ne da sve ispočetka
Ys nisu toliko dugacke, jedino ako ides ponovo na 100%. Ja sam 99% Ys Danu riješio za nekih 30ak sati mislim.
kabegami Inače ovo nije baš standardna praksa za Falcom
Znam, ali evo vidjeli od Atlusa kao i od ostale gaming scene sa remake Trailsa iako mene to veseli.
Fantasian vs Refantasio
Nije mi napeta ni jedna ni druga, al treba mi nesto da igram za januar osim Wukonga.
Probao sam oba demoa.
Fantasian mi je spor, cujem da je tezak i grindav. Random borbe, mantajuće ubrzanje kamere prilikom promjene ekrana i zapinjanje kontrola, polupticja perspektiva, save point puni HP samo ako imas Heal Stone, niska rezolucija pozadina - nije za velikih ekrana.
A Metafora razvucena, previse dijaloga, PS3 grafa i Atlusovki previse sve objasnjava, ne volim Personu i SMT.
Međutim obe igre su mi malo kul. Meta ima dobar art i story te nema skolski Persona stil, Fanta - Mistwalker volim, misticna igra, djeluje dobra prica itd…
Previše kmečiš. Odigraj obje.