foggy
Ja se trenutno zabavljam/mučim sa Beloved Rapture. Indie RPGMaker RPG. Jako vuče na FFIII/VI ali je dosta bugovito iskustvo i ima jako, JAKO nezgrapne kontrole (što je čudo za ovaj žanr). Djeluje kao klasični old school naslov pa mu još dajem šansu. Ali da, mislim da mi sutra ne gine Ni No Kuni, kako god uzmeš.
Fantasian će uskoro ali sam pomalo skeptičan, ili da se izrazim malko blaže, optimistično sam oprezan. 😉
foggy Velika steta sto Eiyuden nije razina igre kao ova. Ima realno skoro sve da bude takav gem, ali u nicemu nije ni blizu.
Meni je bio ok jer je nalik na Suikoden a opet, to mu je i najveći minus. Imao sam ogromna očekivanja a sve je ispalo nekako suhoparno. Od priče sam očekivao čudo a dobili smo nešto pomalo mlako, bez neke stvarne dubine, rekao bih gotovo šablonski. Zapravo, cijela igra djeluje nekako šablonski, kao da su neke stvari odrađene samo da budu odrađene.
Očekujem jako puno od nastavka i nadam se da su kritike shvatili ozbiljno. Imaju baš dobru šansu napravit vrhunski stvar, vidjet ćemo kako će to ostvariti.