- Uređivano
maverick pricas koda su prica i likovi u lacrimosi nesto nevidjeno pa su u IX za 2 koplja losiji, ali nebitno
Mislim da ti to tako vidiš, jer ne pričam ni da je to tamo neviđeno na razini nekih remek djela žanra. Jednostavno pričam u fokusu Ys serijala gdje sam odigrao sad već 4 naslova. Celceta i Origins su osim borbom odrednje igre, Lacrimosa je uspjela sve skoro potrefit, a Monstrum Nox je po meni totalno fulao segment priče i likova (iako mi likovi nisu loši, a veći focus na socijalni dio koji su prenesli iz drugih igara mi se generalno sviđa). Igra je napisana skroz čudno i te fore koje tam prezentiraju (ne želim ti spoilat) meni nisu funkcionirale. Na kraju sam bio totalno wtf, nije mi jasno što su točno htjeli s likovima i Adolom izvest. Sumarno - igra koju sam s guštom odigrao, ali ne može mi nitko reći da tam sve funkcionira. Zašto imaš toliku potrebu interpretirati stvari na bazi toga što govorim? Onda barem zaključi u kojem scopu pričam, nemoj generalizirati.
kabegami IX je po tom pitanju dosta... hmmm, recimo, ograničavajuća, odnosno nema taj element (ili barem privid) slobode.
Nemojmo zaboraviti katastrofalnu kameru kod penjanja po zidovima i kod istraživanja grada. Volim dubinu koju su htjeli dobiti s tim, ali izvedba je u najmanju ruku bila malo traljava.