Pa uzmite my time at portia to vam je 3d stardew valley stvarno odlicna igra platinira je i bas se zabavija

@F_I_C_O

YS: Origin radi samo u 4? Muka mi je od takvih portova, ne očekujem da će bit tak i onda pol ekrana crno. Ali izgleda fino, igra se fino, malo me jedino iritiraju glasovi protivnika, mumljaju kad ih ubijem, već vidim da će me progonit noćima.

Objavio/la: foggy

@F_I_C_O

YS: Origin radi samo u 4? Muka mi je od takvih portova, ne očekujem da će bit tak i onda pol ekrana crno. Ali izgleda fino, igra se fino, malo me jedino iritiraju glasovi protivnika, mumljaju kad ih ubijem, već vidim da će me progonit noćima.

Da, samo 4, meni je isto u početku malo smetalo , ali kad se priča zakuha jako brzo prestaneš obraćati pažnju na omjer stranica :) , a vezano za raniji post da se igra crasha....to sad prvi put čujem, meni se tokom ~80h koliko sam ulupao igra nije crashala niti jedanput...

Objavio/la: Yakuza_stinger

Stardew Valley. Dobro si me sjetio Icek jer sam si uvijek htio nabavit igru a nikako nisam.

Ako te uhvati, a hoće, računaj da ćeš ulupati 100h+ samo tako te ćeš se tjerati da se odvojiš od igre. I nikako ne igraj navečer, prije spavanja, jer nećeš spavati. "Još samo ovo-ono" shema do ujutro

Objavio/la: F_i_C_O

@F_I_C_O

Da, samo 4, meni je isto u početku malo smetalo , ali kad se priča zakuha jako brzo prestaneš obraćati pažnju na omjer stranica :) , a vezano za raniji post da se igra crasha....to sad prvi put čujem, meni se tokom ~80h koliko sam ulupao igra nije crashala niti jedanput...

Jučer igram, 16 sve oke. Ne razumijem zašto je 4 bilo prvi put. Mislim super, ne volim kad nije  :) Za sada super, jedino me brine jesam u tom tornju cijelo vrijeme? Sve je isto.

Objavio/la: F_i_C_O

@F_I_C_O

Jučer igram, 16 sve oke. Ne razumijem zašto je 4 bilo prvi put. Mislim super, ne volim kad nije  :) Za sada super, jedino me brine jesam u tom tornju cijelo vrijeme? Sve je isto.

Hmmmm meni je bilo i ostalo 4...čudno. Što se tornja tiče jesi, ali svaka tri kata ti se mijenjaju okolina i protivnici, ali vise od toga ti neću reći, pređi prvo igru bar jedanput pa možemo diskutirati :) . Samo mi reci s kim si krenuo Hugo ili Yunica ?

Yunica naravno. Yune. Žun. Žena sa sikirom :)

Doletios sam negdje na deveti kat, mislim da sam negdje kod drugog šefa. Sve u svemu dobro je, sviđa mi se, ima te YS korijene i vibru.

Yunica je hard mode, s Hugom je puno lakše s obzirom da ima range attack koji radi sumanuto puno štete, pa je samim time i lakše održavati exp multiplier, ali po meni priča je najbolja iz perspektive Yunice tako da nisi pogriješio :) . 

Priču za sada ne vidim kao nešto posebno, penju se po tornju, nisam još ostalo skužio I uočinilo mi se malo "teško" na trenutke s njom, kad mlatim a ne mislim na ništa drugo. Al' kako sjedne level, tako težina opada za određeni kat. Fun u svakom slučaju.

Priču za sada ne vidim kao nešto posebno, penju se po tornju, nisam još ostalo skužio I uočinilo mi se malo "teško" na trenutke s njom, kad mlatim a ne mislim na ništa drugo. Al' kako sjedne level, tako težina opada za određeni kat. Fun u svakom slučaju.

To je u redu pravi ending i punu priču češ dobiti ako ispuniš određene uvjete :). Što se težine tiče zato i kažem da je Hugo puno lakši za igrat jel možeš šamarat iz daljine, pogotovo kod Boss bitki dok sa Yunicom moraš bas prići skroz blizu, osim ako već nisi dobio onaj ogromni mač pa možeš spammat onaj charge napad.

Dobio sam double jump. Povlačim sve što sam rekao, volim igru  

Stvarno mi se sviđa taj neki arkadni akcijski ne znam ni sam kakav - stil. Totalno je zabavno igrat, sada kada imam dupli skok mi je totalni gušt jer to obožavam. Dobio sam mač, spor je al pomaže u dosta dlakavih situacija. Mislim da sam negdje na 15-om katu. Jedino se nikak u priču ne mogu uživit.

5 mjeseci kasnije

Samo kratki nedjeljni podsjetnik da je Final Fantasy Tactics kolosalan.

Slika

Slika

Slika

Slika

3 mjeseci kasnije

Završio sam Legend of Cold Steel 2, stvarno genijalan nastavak. 75h uz Turbo tipku na PS4 verziji bilo je čak i malo previše na kraju, no to nije umanjilo kvalitetu igre. Ostaje mi Nightmare run, nekako sam neku kutiju zaboravio, i još neke sitnice, sve za tko zna kad. Jer, valjalo bi i treći zaigrati.

Malo je reći da sam gledajući najnovije slike Tokyo Mirage Sessions-a iz Famitsua svoj spolni ud doveo do erektilnog usijanja samo misleći o mogućnosti kako postoji velika vjerojatnost da ću ovom igrom kratiti vožnje busom i sl. Mislim, pogledajte sami.

Pitanje je: je li itko igrao ovo na Wii-U-u (😃) i . . . je li stvarno toliko dobro da ću morati zagorčati svoj vlastiti život i početak godine kupnjom Kakarota i TMS-a na isti dan (igre, naime, izlaze na isti dan -- 17.1.) Siguran sam da bi ovdje Veigue bio od velike pomoći, šteta što je internetski likvidiran.

EDIT.

Jebote, slike su ogromne. Prošli forum je automatski prilagođava ovakve situacije. Sorry, jebiga. ;D

Neces vjerovat ali imam iste dileme. Pitam doticnoga pa javim

k
    Ja sam igrao preko emulatora za WII U Cemu i igra mi je bila ok, ali mi nije na razini Persone

10 dana kasnije
    2 mjeseci kasnije

Upališ igru i Ghibli čarolija počinje - ne znam kada sam zadnji put odigrao neki JRPG koji mi je toliko legao. Davno davno se sjećam da sam slinio za ovom igrom i sebe sam dosta godina proklinjao što nisam ovaj dragulj prošao, iako sam sam sebi govorio da je 50h puno za uložiti u igru... Kako li sam bio u krivu. Još sam uvijek pod dojmom kako je priča jebeno dobra i koliko zapravo skrivenih stvari ima za raditi pogotovo u post game - pogotovo mali znak pažnje koji su devovi ubacili za pravi kraj i za igrače koji su se potrudili da igru prođu sa kompletnim post game sadržajem.

Priča po meni je skoro jednako dobra kao neki prosječni Ghibli film, upravljaš sa dječakom pod imenom Oliver koji spletom okolnosti završi u jedan paralelni svijet iliti Ni No Kuni. Tu avantira počinje kod preljepog Ding Dong Dell-a sa jako pamtljivim likovima te čarobnom pričom. Znam, stalno pišem da je sve čarobno ali zbilja je jer igra ima safta/mesa i to jako puno toga. Kako god, uz prekrasni overworld putujemo preljepim zlatno-jesenskim šumama, vrućim pustinjama, smrznutim tundrama te još mnogobrojnim mjestima koje ne želim spojlati potencialnim zainteresiranim igračima (ako ih još ima). Uz sve navedeno u glavnu mehaniku igre pored čarolija koje ti naučiš kao čarobnjak su familiari tj neka vrsta off-brand Pokemona koje ti možeš korisiti tokom borbe. borba u ovom slučaju iako je turn based, nije statična već dinamična tako da moraš na sve paziti dok si u pokretu. Naravno tu su i itemi poput oružja, armora, štitova te naravno sve što riješava statuse poput niskoh HP-a, MP-a...

Igra tj glavna priča me je držala nekih 50h stime da sam baš sve istraživao. Nakon toga je išla borba za 100% (platina - jer nama naziva za to na Steam) gdje sam da se odmah ispričavam na riječniku jebao bogove. Errand 78 će mi ostati u dugom pamćenju gdje sam sigurno nekih 7-10h samo grindao da bih ga riješio. No ajde uspio sam i to. Achievement pod imenom "Mad Scientist" (1% ljudi na Steam ima taj Achievement) je sam vrag izmislio i iskreno ne znaš tko je luđi - developeri koji su ga napravili ili ja koji sam ga riješio.

Ali dobro da ne pumpam negativne misli svakako sam uživao u svemu što igra ima pružiti, čak i grindanju za 100% (neće mene igra pobjediti) te svakako dajem veliki thumbs up te preporuku za sve gamere/Ghubli fanove koje su željni jedne lijepe avanture dok se još može "raditi" od kuće.

9/10

Veliki sam fan studija Ghibli! Moram jednom te Ni no Kunije odigrati. Izgleda fantasticno!