Trailsi (prvi dio) 26.03. (vjerojatno US), a EU 29.03.
Base ima dobru cijenu, ali bi možda čak uzeo Decisive Edition i Relentless Edition.

Btw kad izađe trojka onda možemo i napraviti ULTIMATE temu u Gaming univezumima.

Trails tema mi se već neko vrijeme mota po glavi ali nisam bio siguran koliko bi je ljudi cijenilo...
Ako me netko od vas ne pretekne, lako tema nikne jednog dana. :)

Ako ne odeš preduboku u priču, bila bi super motivacija za konačno počet serijal. Već dugo razmišljam, ali nikako da se natjeram kad znam da ima sate i sate igre samo za proć trails in the sky.

Ja mogu, ali mislim da nema smisla radi toga što nisam još nijednu odigrao. Glupost koju sam napravio sa Disgaea serijalom. Smatram da teme treba otvoriti netko sa iskustvom.

EDIT: kao Sanzo sa FF, Yakuza sa Yakuza itd.

Trails tema mi se već neko vrijeme mota po glavi ali nisam bio siguran koliko bi je ljudi cijenilo...
Ako me netko od vas ne pretekne, lako tema nikne jednog dana. :)
Kaj nebi bilo zgodnije stavit temu kao "The Legend of Heroes" pa onda pod nju potrpat Trails in the sky i Trails of cold steel?

Takvo što sam i zamislio. Mislim da je bitno naglasiti Trails budući da su oni samo dio većeg LoH serijala.

Rađe odvojite franšize. Mene ove grupne teme samo zbunjuju. Trailsi imaju dovoljno da se piše o svakom nastavku u posebnoj temi, ali dovoljno bi bilo imat odvojene franšize. Jer jest to sve slično, ali nikako nije. Trails in the sky je posebna ljubav a Cold steel opet ima svoju briju.

Onda recimo Trails in the Sky tema i Trails of Cold Steel tema. Pojedinačno po naslovu nema smisla jer topici će zjapit prazni. Da je ovo velik forum s hrpom članova koji igraju ovaj žanr i te igre, onda bi rekao ajde može.

Onda recimo Trails in the Sky tema i Trails of Cold Steel tema. Pojedinačno po naslovu nema smisla jer topici će zjapit prazni. Da je ovo velik forum s hrpom članova koji igraju ovaj žanr i te igre, onda bi rekao ajde može.
Ustvari u pravu si, KH3 ima 3 odgovora u mjesec dana, ovo neće imat 20 postova nakon što se otvori.
Onda je bolje imat jednu temu za cijeli taj svemir pa možda netko naleti.

F_i_C_O nadam se da ćeš i ovaj put uzimati tri zasebne verzije.  :)

https://www.siliconera.com/2019/03/03/ys-ix-monstrum-nox-gets-a-fall-2019-release-window-in-japan/

Još 7 godina da je i mi van Japana zaigramo! :)

Ne mogu reć da nisam narajcan nakon zadnjeg u serijalu koji mi je duboko zapekao old skul vibru u mozak. I da ne govorim da je igra prošla pol ovog foruma

Još 7 godina da je i mi van Japana zaigramo! :)
Mislim da su shvatili da su Ys/Trailsi sada ipak nesto popularniji pa će vjerojatno stići nešto brže.

Ne mogu reć da nisam narajcan nakon zadnjeg u serijalu koji mi je duboko zapekao old skul vibru u mozak. I da ne govorim da je igra prošla pol ovog foruma
Sjećam se, još uvijek poprilično živo, kolikom sam brzinom Fici poslao poruku kad sam vidio da je prodaje, no već je bilo kasno, ti si je već ugrabio.
Ys VIII mi je jedna od najdražih igara na konzoli i još ga uvijek ponekad zaigram, da malo izbrusim skill. Nažalost, Nightmare save mi još uvijek stoji, čeka neke bolje dane.

Ja sam platinirao igru i još uvijek nemam želudac ponovit :) Prek 100h je dosta da na neko vrijeme bude samo sjećanje uz pokoji dobar riff (OST često slušam, baš je dobar).

Ma da, bude to brzo i do nas jer skužili đapanerosi da smo i mi zapravo ludi đapanerosi i da nam se samo treba prevest taj njihov pogani jezik i mi kupujemo.

Znači idući put monitoriramo Fiću kad će prodavat

F_i_C_O nadam se da ćeš i ovaj put uzimati tri zasebne verzije.  :)

https://www.siliconera.com/2019/03/03/ys-ix-monstrum-nox-gets-a-fall-2019-release-window-in-japan/

Znači idući put monitoriramo Fiću kad će prodavat
Vidjet ćemo, pomno motrim e-mail i čekam kad će NISA Nihon Falcom (tražio sam informacije, nije jos potvrđen publisher) najaviti da je collectors edition dostupan za preorder, mada je YS: VIII CE bio dostupan samo na USA store-u i nije bilo humano kojom brzinom je rasprodan + nisu htjeli slat u Europu...seronje xD , ali vidio sam da je na eu store-u osvanuo Trails of Cold Steel 3 : Thor's academy edition , pa su mi nade lagano porasle . Ako ništa drugo kupit ću standard edition (što vas dvojica željno priželjkujete), pa onda kasnije ako dobe novu pošiljku uzmem collectors, eventualno s ebay-a, ali to mi je zadnja opcija...

Sad je ta igra koja je prošla pol foruma kod mene Sudeći po igri, neupitno je da se Monstrum Nox nabavlja. To se mora imat.

Vidim da za PS4 ima još YS: Origin. Kakav je on?

Ys: Memories of Celceta vidim da izlazi za PS4 ni više ni manje nego u Japanu i to ovaj mjesec. Ima li nade da zapadne i nas jadne non japance? Ja se nadam da ima, fali mi ovaj serijal i fali mi Nihon Falcom, postaju mi najdraži jRPG developer u zadnje vrijeme, gađaju točno u sredinu što se tiče onoga što meni treba u jednom dobrom RPG-u.

Vidim da za PS4 ima još YS: Origin. Kakav je on?

Ys: Memories of Celceta vidim da izlazi za PS4 ni više ni manje nego u Japanu i to ovaj mjesec. Ima li nade da zapadne i nas jadne non japance? Ja se nadam da ima, fali mi ovaj serijal i fali mi Nihon Falcom, postaju mi najdraži jRPG developer u zadnje vrijeme, gađaju točno u sredinu što se tiče onoga što meni treba u jednom dobrom RPG-u.
foggy meni je YS Origin bio odličan prekucao sam ga 4 puta, kupio od Mire Collectors edition . Ako ti grafika nije ključni faktor i odlučiš se odigrati vrlo vjerojatno je da ćeš uživati, priča je fenomenalna, likovi i glavni i sporedni također, a ima i post game sadržaja :) , igra na steam-u ima ocjenu 95/100 od ljudi koji su odigrali igru i mogu reći da dijelim njihovo mišljenje.

Kad smo kod steam-a Ys: Memories of Celceta i Ys: Seven su odnedavno dostupni na steam-u i sistemski zahtjevi su smiješno niski, tako da ako ti se neda čekati , a imaš komp...

UUUU me likey.

Onda uzmem YS Origin uskoro, to ću svakako. Ma stvar je u tome da želim skupljat glupe trofeje pa volim sve igrat na plejci. Legend of Heroes of Trailsa sam morao završiti na PC-u jer je samo tamo izašao, ali gdje god imam neke šanse da igram i kupim prek svojeg PS računa, tako želim da bude.  It's just something about consoles and playing there :)

Jel prodaješ YS Origin haha?

UUUU me likey.

Onda uzmem YS Origin uskoro, to ću svakako. Ma stvar je u tome da želim skupljat glupe trofeje pa volim sve igrat na plejci. Legend of Heroes of Trailsa sam morao završiti na PC-u jer je samo tamo izašao, ali gdje god imam neke šanse da igram i kupim prek svojeg PS računa, tako želim da bude.  It's just something about consoles and playing there :)

Jel prodaješ YS Origin haha?
Prodao odavno :/ , a s collectors edition-om se nisam spreman oprostiti.

Ma dobro, 15 baksa na storu. Sad kad me plaća udari budem udario par rpgića (Cold steel također).