kabegami Točno to, meni je sladunjavo sve bilo i ljepuškasto, ali priča općenito nikakva, ne da je sve pomiješano, nego totalno šlampavo ispričano, a nakon prva 2, trica jednostavno tu nema šta tražit. Baš taj kraj je nabrzak sve i onda, šta sad... Ali onaj level u gradu mi je bio oduran.

Nomura je korov, sve šta on previše takne ode u zaborav.

foggy Zatucan, cuj ga,lol.. Da sad ne filozofiram previse... jednostavno sam promijenio igrace navike s godinama. Najveci turnoff za mene su sada taj odurni androgeni anime dizajn likova,bljuv i konstantni grind u kombinaciji sa dosadnim gejmplejem..iako sam nekad u tome uzivao. Jos uvijek gajim simpatije prema starim jrpgovima, ali nisam siguran da bi ih vise mogao igrat...vjerojatno bi propusio ponovo,lol

darkfenix Zatucan, cuj ga,lol..

Gle, ovakve si komentare spremi u paštetu 🙂

Svatko ima svoje afinitete, što je razumljivo, no meni osobno dizajn i taj anima štih paše i nikad ljepše neke stvari nisu izgledale (iako mi se jebe za grafu, ako sam mogao igrat Thousand Arms, mogu sve).

foggy Sama grafika nije ni meni neki problem, uzmimo Nier kao primjer ili Legend of Legaia..genijalne igre..nego jednostavno ne mogu vise taj dizajn likova smislit, taj androgeno/pedofilski stil, odvratno nesto meni, i to me bas totalno odbija! A jos kad vidim da netko ima takve avatare s takvim likovima,ajme majko..lol Reci sta hoces ali tako ih nekad nisu crtali...
      Btw..da li igra tko Genshin Impact?

darkfenix Btw..da li igra tko Genshin Impact?

Igrao kad je izašao i koliko je grind postalo nakon 20tak sati, tolko sam ja odustao od njega.

darkfenix androgeno/pedofilski stil, odvratno nesto meni, i to me bas totalno odbija

Nemoj nikad ikad onda igrat Trailse, Cold Steel serijal 😃

darkfenix Btw..da li igra tko Genshin Impact?

Ja sam ga igrao jedno 30-ak sati. Uživao u svakom trenutku, no 30h je zaprvo vrijeme prije nego li se igra pretvori u gacha fest i f2p izgubi svaki smisao.
          Igra ima bolesno dobar sviejt, lijepo razrađenu priču i grafički je baš po mom ukusu.

Sad samo katkad upalim na Youtube neki story recap i pogledam poneku boss borbu... čisto tako da si malo odagnam želju. Jer igra mi je baš bila bomba.

Jedino pratim soundtrack, soundtrack je masterpiece.

kabegami Ja sam ga igrao jedno 30-ak sati. Uživao u svakom trenutku, no 30h je zaprvo vrijeme prije nego li se igra pretvori u gacha fest i f2p izgubi svaki smisao.
            Igra ima bolesno dobar sviejt, lijepo razrađenu priču i grafički je baš po mom ukusu.

Imao sam isto iskustvo, razmišljam čak kad se nakupi par novih zona da ponovo instaliram i odigram ih. Istraživanje i main questovi su super odrađeni. Šteta da su dungeoni/ bossevi svedeni na grindfest.

darkfenix To je inace bilo trik pitanje, sad cu vas sve zblokat koji to igrate..🤣🤣🤣

Drago mi je da je problem u tebi, a ne u modernim igrama, baš sam misio izbrisat trails from zero nakon drugog chaptera. Skoro si me uvjerio da ne valja 😃

darkfenix Kužim da si možda nesiguran u to što igre nude, nije to baš takav incest 😃 Jel ne voliš i TLOU2? 😃

yakuza_stinger A ja sam ti ih taman mislio preporučit, malo androgen incest love huehue

Ajmo se skupit i kupit čoeku sve one Rize i najgore incest JRPGe 😃

sanzo Drago mi je da je problem u tebi, a ne u modernim igrama, baš sam misio izbrisat trails from zero nakon drugog chaptera. Skoro si me uvjerio da ne valja 😃

😃

foggy Ajmo se skupit i kupit čoeku sve one Rize i najgore incest JRPGe

Ma atelier igre su sitnica. Cura je jučer uzerla Conception PLUS: Maidens of the Twelve Stars, možemo mu to uzet kao gift, po opisu mi zvuči kao igra koja bi mu mogla pomoć da prebrodi te traume 😃

yakuza_stinger Hyperdimension Neptunia

Zapekle me oči kad sam vidio što si napisao... Rađe bi gledao u sunce nego opet isprobavao to.

Lol..salu na stranu sad, za ozbiljno ovo govorim..i ja sam nekad u njima uzivao kao i vi sada, ali stvarno jesam...igrao sam sve sto je imalo veze s jrpgovima, bio uzbudjen za svaku najavljenu igru i onda je s godinama taj zanos polako splasnjavao, zanr s promijenio a i ja s njime, i zao mi je zbog toga, bas je. Zao mi je sto vise ne uzivam u svom nekada najdrazem zanru, zbog kojeg imam neke od najljepsih uspomena vezano uz gejmingu...jbg.

darkfenix i ja sam nekad u njima uzivao kao i vi sada, ali stvarno jesam

Pa jel ti vidiš da mi NE UŽIVAMO u ovome... Mislim, i onda smo mi čudaci

Ali nije se toliko žanr promijenio, možda popularnost određenih serijala igra ulogu ali stvarno ima igara koje su baš u old school štiihu. Za svakoga ponešto.

kabegami Ma ne trebam ja old school, naprotiv, hocu da idu naprijed...FF7Remejk je korak u pravom smjeru recimo, ali sam odustao zbog predosadnog gameplaya MENI. Kad bi tu stavku popravili i da ga naprave zanimljivijim ( iako sam uvjek igrao jrpgove zbog price inace ne gejmpleja) uz to da likovi ne izgledaju previse animejasto, ubacili zanimljivu pricu i likove, mozda bi se i vratio zanru...

darkfenix FF7Remejk je korak u pravom smjeru recimo, ali sam odustao zbog predosadnog gameplaya MENI

Probaj Tales of Arise, isti koncept igre, drugačija borba, dobra priča, fina igra (iako ja osobno imam problema s nekim stvarima).
                        FF7R, misliš na borbe ili hodanje u igri?