darkfenix Eto, valjda je sad je malo jasnije zasto mi se danasnji jrpgove vise nesvidjaju i neigram ih vise nazalost, osim tu i tamo Kingdom Heartsa.
Kao što Sanzo kaže haha, jasno je jer ih nisi odigrao 😃
Igrao sam sve s tvoje liste, i više od toga, ima toliko opskurnih JRPG-a da to nisu istine, hrpa na HandHeld konzolama gdje sam imao sve redom i ganjao uvijek i samo JRPG na njima. Neke nisam ni završio, bili su smeće 😃
Prvi Ni No Kuni je odličan, drugi bezveze. FF15? Najveće smeće ikad.
Front Mission mi je valjao jedino kad je to bio FM3, sve ostalo nije ta klasa.
WIld Arms mi je krš igra totalno.
Lost Odyssey je naravno škola jer je otac FF-a 7 tamo.
Meni je ostao u sjećanju Behemoth Lagoon na SNES-u kojeg sam ogulio onak popraf.
Eh sad, veliš igraš KH? Tricu? Trica je najgori KH napravljen, ako gledaš main serijal, čak je gori od nekih spinova. I onda nećeš probat vruću robu koje je bilo kasnije. Ne znam iz kojeg razloga pljuješ po Personi, ali petica je sve što si nabrojao + 10, ne da je dobra igra, nego će ti promijenit život.
A Tales serijal, mislim, nije nikad bio klasa nekih nabrojanih, ali ne kužim šta ti tu ne valja, te igre su baština žanra, pogotovo Phantasia koju nikad neću zaboravit jer sam je igrao poslje najjačih u franšizi i bila je wow.
Ima toga definitivno novog što je dobro, naravno i meni nostalgija neda mira, ali nisam zatucan da ne probam novo zbog ne znam kakvih razloga. Samo odigraj Personu 5, drugo ništ ne moraš više nikad.