kabegami Ja sam ga igrao jedno 30-ak sati. Uživao u svakom trenutku, no 30h je zaprvo vrijeme prije nego li se igra pretvori u gacha fest i f2p izgubi svaki smisao.
Igra ima bolesno dobar sviejt, lijepo razrađenu priču i grafički je baš po mom ukusu.

Imao sam isto iskustvo, razmišljam čak kad se nakupi par novih zona da ponovo instaliram i odigram ih. Istraživanje i main questovi su super odrađeni. Šteta da su dungeoni/ bossevi svedeni na grindfest.

darkfenix To je inace bilo trik pitanje, sad cu vas sve zblokat koji to igrate..🤣🤣🤣

Drago mi je da je problem u tebi, a ne u modernim igrama, baš sam misio izbrisat trails from zero nakon drugog chaptera. Skoro si me uvjerio da ne valja 😃

darkfenix Kužim da si možda nesiguran u to što igre nude, nije to baš takav incest 😃 Jel ne voliš i TLOU2? 😃

yakuza_stinger A ja sam ti ih taman mislio preporučit, malo androgen incest love huehue

Ajmo se skupit i kupit čoeku sve one Rize i najgore incest JRPGe 😃

sanzo Drago mi je da je problem u tebi, a ne u modernim igrama, baš sam misio izbrisat trails from zero nakon drugog chaptera. Skoro si me uvjerio da ne valja 😃

😃

foggy Ajmo se skupit i kupit čoeku sve one Rize i najgore incest JRPGe

Ma atelier igre su sitnica. Cura je jučer uzerla Conception PLUS: Maidens of the Twelve Stars, možemo mu to uzet kao gift, po opisu mi zvuči kao igra koja bi mu mogla pomoć da prebrodi te traume 😃

yakuza_stinger Hyperdimension Neptunia

Zapekle me oči kad sam vidio što si napisao... Rađe bi gledao u sunce nego opet isprobavao to.

Lol..salu na stranu sad, za ozbiljno ovo govorim..i ja sam nekad u njima uzivao kao i vi sada, ali stvarno jesam...igrao sam sve sto je imalo veze s jrpgovima, bio uzbudjen za svaku najavljenu igru i onda je s godinama taj zanos polako splasnjavao, zanr s promijenio a i ja s njime, i zao mi je zbog toga, bas je. Zao mi je sto vise ne uzivam u svom nekada najdrazem zanru, zbog kojeg imam neke od najljepsih uspomena vezano uz gejmingu...jbg.

darkfenix i ja sam nekad u njima uzivao kao i vi sada, ali stvarno jesam

Pa jel ti vidiš da mi NE UŽIVAMO u ovome... Mislim, i onda smo mi čudaci

Ali nije se toliko žanr promijenio, možda popularnost određenih serijala igra ulogu ali stvarno ima igara koje su baš u old school štiihu. Za svakoga ponešto.

kabegami Ma ne trebam ja old school, naprotiv, hocu da idu naprijed...FF7Remejk je korak u pravom smjeru recimo, ali sam odustao zbog predosadnog gameplaya MENI. Kad bi tu stavku popravili i da ga naprave zanimljivijim ( iako sam uvjek igrao jrpgove zbog price inace ne gejmpleja) uz to da likovi ne izgledaju previse animejasto, ubacili zanimljivu pricu i likove, mozda bi se i vratio zanru...

darkfenix FF7Remejk je korak u pravom smjeru recimo, ali sam odustao zbog predosadnog gameplaya MENI

Probaj Tales of Arise, isti koncept igre, drugačija borba, dobra priča, fina igra (iako ja osobno imam problema s nekim stvarima).
              FF7R, misliš na borbe ili hodanje u igri?

darkfenix FF7R? Ja sam prvi srao po igri i po fajtu, na kraju mi se fajt brutalno svidio. Real time lupancija, ali sve i dalje vodi da upravljas sve likove i daješ im komande. Meni je sjeo super, i nikakve veze nema s FF-om 15, apsolutno nikakve.
                P.S. Tek na Hard modu igra pokaže koje je kvalitete, plus arena fajtovi, bome sam brao zube po podu što su mi radili.

Arise je kao svaki Tales, ali najbolji do sada po fajtu, jako me podsjeća na fajt u SO4

Vrijeme je do sada pokazalo da korak naprijed za developere uvijek znači dizajniranje dosadnog, generičnog i ispraznog akcijskog combata.
                  Još kad počnu filozofirat o "strateškim elementima" pa combat još i dodatno uspore i ograniče (da ne bi bio button masher, jel) dođe mi slabo.
                  Button masher, ako ništa drugo, barem zna biti zabavan.

Ili napravi gladak, responzivan i jasan gameplay kao Bayonetta, DMC, YS ili Scarlet Nexus ili pure turn base. Ovi hibridi mi na uši izlaze. I na nos također.

kabegami Ili napravi gladak, responzivan i jasan gameplay kao Bayonetta, DMC, YS ili Scarlet Nexus ili pure turn base. Ovi hibridi mi na uši izlaze. I na nos također.

foggy A ne znam, meni se nije svidio...pricekat cu da izbace nastavak pa cu se tada vratit joj, mozda promijenim misljenje. Igrao sam ja i Tales i Star Ocean naslove, ali nista od toga...tada mi nisu bili dobri a kamoli sada.

darkfenix Ima ih užasnih, Tales im stvarno loših naslova poput Legendie i Zestirie...
                      Star Ocean 1 i 2 da, dvica najbolja, sve ostalo meni nikako, ali ima dosta fanova neš vjerovat.

YES! Sorry, YS! 😃 Da, od svih tih akcijskih kuraca, YS je baš zabavan. Baya je Baya, Nexus mi je čudno da si tu stavio, ali bio mi je dobar, i zabavan, iako sam apsolutno zacementirani turn-based fan, nema boljeg.

foggy Nexus mi je čudno da si tu stavio

Samo zato što nema filozofije, RPG elementi su tu ali igra je full akcija. Nema gluposti, samo ploviš.
                        Na stranu to što dodge kasni, lock on ne valja, ali je vraški zabavna bila. 😃

foggy Zestirie

kabegami Samo zato što nema filozofije, RPG elementi su tu ali igra je full akcija. Nema gluposti, samo ploviš.

On point, to si dobro rekao.

Meni je igra baš ljepuškasta, i super mi je kad im pokupuješ sve one pizdarije za sobu, onog Bakua ogromnog pa glavni lik spava na njemu haha 😃 Prešao sam s oba lika, bila mi je dobra.

foggy onog Bakua ogromnog pa glavni lik spava na njemu

To sam si skrinšotao odmah. Odličan i baš simpatičan detalj.
                            Ono što me je baš privuklo je taj full anime stil, što priča, što vizuali što borbe. Baš sam uživao.
                            100h sam ostavio u njoj i još mi se igra. Stigao je patch za bolji lock on i još štošta pa ću opet malo upaliti.

Jedino mi je žao što su, usprkos vizualnom stilu, lokacije dosta nemaštovite - zatvorene, sive i bez nekih lijepih boja. Samo mi je Seiran bio prekrasan. Ostalo meh.
                            I mogu sa zadovoljstvom reći kako mi je linearnost tako lijepo sjela, nema onih nekakvih umjetnih produživanja igre i ispraznog hoda. Imaš level, tučeš se, prođeš ga i ispočetka. Vratilo me u vrijeme akcijskih ps2 igara. Ma milina.