kabegami To sam si skrinšotao odmah. Odličan i baš simpatičan detalj.
kabegami Ono što me je baš privuklo je taj full anime stil, što priča, što vizuali što borbe. Baš sam uživao.
Uopće me ne smeta, baš suprotno, jebeni su mi ti moderni comic book skitovi kad pričaju između misija. Predivno.
kabegami 100h sam ostavio u njoj i još mi se igra. Stigao je patch za bolji lock on i još štošta pa ću opet malo upaliti.
Ja sam prešao s oba lika, sve slušao s oba, na žalost nije baš tolika varijacija koliko sam mislio da će biti, ali 100h ne mislim ulupati, svaka čast 😃
kabegami Jedino mi je žao što su, usprkos vizualnom stilu, lokacije dosta nemaštovite - zatvorene, sive i bez nekih lijepih boja. Samo mi je Seiran bio prekrasan. Ostalo meh.
Moj najveći problem s igrom da. ne smeta me linearnost, ali backtracking na već onako dosadnjikave lokacije, mnjeh.
kabegami I mogu sa zadovoljstvom reći kako mi je linearnost tako lijepo sjela, nema onih nekakvih umjetnih produživanja igre i ispraznog hoda. Imaš level, tučeš se, prođeš ga i ispočetka. Vratilo me u vrijeme akcijskih ps2 igara. Ma milina.
Linearnost je plus ako je sve drugo na mjestu i ako ima smisla.
Eeee, i ova 😃